Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

BLOM schimbă abordarea tradiţională a GIS-ului

27 Februarie 2010




Serviciile informaţionale (BIS) au la bază imagini şi modele tridimensionale, servicii şi soluţii care folosesc atât tehnologii online, cât şi offline. În acest scop, Blom a creat o bază de date unice, BlomURBEXTM, care funcţionează ca o platformă online de furnizare pentru serviciile din categoria BIS. Serviciile informaţionale ating cinci mari segmente de piaţă: navigare & telecomunicaţii, geo-portaluri şi servicii online, intervenţii în situaţii de urgenţă & siguranţă, tranzacţii imobiliare şi publicitate imobiliară.


Despre Blom
Blom este furnizorul nr. 1 în Europa în domeniul achiziţiei şi procesării de informaţie geospaţială. Blom a creat şi întreţine o bază de date unică în Europa, conţinând imagini, hărţi şi modele tridimensionale. Cu o atenţie specială acordată serviciilor online, Blom furnizează date şi soluţii agenţiilor guvernamentale, clienţilor privaţi şi celor din administraţia publică şi permite partenerilor să creeze diverse aplicaţii prin accesul la baza de date pe care o deţine. Grupul Blom are mai bine de 1.300 de angajaţi în toată lumea şi companii deschise în 13 ţări, inclusiv România. Sediul principal al activităţilor este în Oslo, Norvegia. Blom este listată la bursa din Oslo. Blom România concentrează circa 35% din totalul de resurse umane ale Grupului.


Pentru mai multe informaţii vizitaţi
www.blomasa.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
anonimu
Ar trebui sa se gandeasca d-l savoiu si la angajati care fac aceste lucruri si sa incerce sa le ofere si lor posibilitatea de a avea un trai decent si nu sa se gandeasca doar la mentinerea unui profit personal. Fost angajat au unei firme neserioase.
13 Aprilie 2010, 01:59:35