Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

XEED SX50: Noul proiector multi-media SXGA+ super-compact de la Canon

10 Februarie 2005



Canon a lansat proiectorul multi-media XEED SX50, un proiector cu rezolutie SXGA+


Canon XEED SX50Avand o luminozitate de 2500 lumeni, un raport contrast de 1000:1 si o lentila cu zoom de 1,7x, XEED SX50 ofera o calitate a imaginii deosebit de inalta. Rezolutia sa SXGA+ de 1400 x 1050 pixeli permite proiectarea unor imagini deosebit de detaliate, cum ar fi desenele CAD, datele tehnice, design-ul complicat si filme de inalta rezolutie.


„XEED SX50 este intr-adevar un aparat novator“, a spus Mogens Jensen, Seful Canon Consumer Imaging Europe. „Intr-o combinatie de optica si electronica, Canon este in masura sa produca un proiector SXGA+ novator, cu o dimensiune si un pret mai mici fata de cele ale produselor care se afla in prezent pe piata.“


Panourile avansate LCOS (Liquid Crystal on Silicon) permit proiectorului XEED SX50 obtinerea claritatii deosebite a imaginii. Neavand practic spatii intre pixelii panourilor LCOS, liniile diagonale din prezentari sunt reproduse cu o claritate deosebita si gradatiile subtile sunt redate cu claritate.


Pentru a reduce dimensiunile si preturile mari ale proiectoarelor LCOS traditionale, Canon a elaborat AISYS (Aspectual Illumination System), un sistem optic de iluminare unic, incorporand tehnologia LCOS intr-un corp remarcabil de compact.


Avand o greutate de 3,9 kg, XEED SX50 dispune de un raport contrast impresionant de 1000:1, care confera profunzime imaginilor si de 2500 lumeni pentru proiectarea imaginilor ce sunt usor de vazut chiar si in incaperi luminoase. AISYS nu numai ca reduce dimensiunea proiectorului dar si inlatura complicatiile proiectoarelor LCOS prin integrarea tehnologiilor unice Canon si a panourilor LCOS intr-un singur sistem optimizat. Avand componente mai mici, mai eficiente si mai putine complicatii, Canon poate oferi noul sau proiector la un pret deosebit de scazut.


Posibilitatea de conectare avansata a proiectorului XEED SX50 permite proiectarea din laptop-uri, VCR, DVD player si din orice alt dispozitiv multi-media.


Accesoriile includ o unitate de control la distanta si cablul de conectare la computer (DVI-Dsub 15), cablul pentru componente (D-sub 15-RCA*3) si cablul USB. Un dispozitiv optional de prindere pe tavan poate fi utilizat pentru a suspenda de tavan proiectorul.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite