Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Teleconferinta VoIP poate reduce bugetul de comunicatii

01 Martie 2010Compania autohtona Rombit-Tel ofera companiilor un serviciu de teleconferinta pe solutie VoIP care permite reducerea costurilor si comunicatii pe sistem la fel de stabil precum vechea solutie de telefonie fixa. Companiile cu mai multe sucursale sau filiale, distribuite geografic, au astfel la dispozitie aceasta facilitate de a organiza intalniri, sedinte operative si alte evenimente fara ca deplasarea fizica a participantilor sa mai fie necesara .economia facuta fiind semnificativa. Serviciul de teleconferinta este accesibil ca functionalitate suplimentara pentru PBX-urile virtuale gazduite de Rombit-Tel sau ca serviciu distinct, in doua variante, fiecu posibilitatea conectarii de participanti inclusiv prin alte retele telefonce (PSTN), saucu participarea doar a abonatilor conectati la Rombit-Tel.
Compania a ales un sistem SIP extrem de versatil, avand in vedere ca majoritatea clientilor sunt la nivelul corporate si pretentiile pentru solutii flexibile sunt ridicate. In vederea obtinerii unei calitati maxime a convorbirilor, legaturile le efectueaza centralizat catre servere dedicate pe linii de mare viteza, metropolitane. In momentul in care se apeleaza un numar din afara Romaniei, centrala utilizeaza linii dedicate externe pentru convorbirile telefonice, legaturi pe care nu circula Internet si nu apar congestii de trafic, fiind permanent monitorizate.


Aceste linii dedicate trimit informatia de voce/video catre cele mai importante noduri de Internet din lume (Internet Exchange-uri), de unde se transmit mai departe in retelele unde se afla destinatarii apelati. In plus convorbirile din cadrul retelei RomBit Tel sunt complet gratuite,abonamentele sunt simbolice pentru clientii RomBit Tel, pentru a acoperi cheltuielile operationale ale sistemului, iar fiecare convorbire apare detaliat in interfata web de telefonie, direct pe internet, cu durata, cost si alte informatii detaliate.


Sistemul de teleconferinta poate fi apelat de oriunde fie ca esti la birou, masina, hotel sau in afara tarii.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite