Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Siveco ia un premiu european pentru aplicaţia eAgriculture

01 Martie 2010



Unul din cele mai importante proiecte publice din IT desfasurate in Romania in ultimii 3 ani, eAgriculture, solutia integrata dezvoltata de Siveco Romania pentru APIA, a primit titlul Winner of the European IT Excellence Award 2010. Juriul competitiei europene a anuntat castigatorii din acest an in cadrul Galei de decernare a Premiilor Anuale, desfasurate la sfarsitul saptamanii precedente la Londra. In cadrul aceleiasi competitii, compania Siveco Romania a primit titlul de Finalist pentru implementarea solutiei de Document Management la STX RO Offshore Tulcea (fost AKER Tulcea) si a solutiei SVECO Business Analyzer la Banca Nationala a Romaniei.


"Acest premiu este o veritabila (si foarte placuta) surpriza, deoarece concurenta a fost extrem de puternica. In acest an au participat 88 de companii din 16 tar", a declarat Gabriel Lospa, Director eAgriculture in cadrul Siveco Romania.La categoria Vertical Market, am concurat cu firme importante din Marea Britanie - Anglia Business Solutions Ltd, CTI Group, ERI BANCAIRE SA, lucru care spune mult despre nivelul acestei competitii, a povestit el. Piata IT din Marea Britanie este una dintre cele mai concurentiale si mature din lume, iar proiectele desfasurate sunt uriase, comparat cu Romania.
"Juriul a fost impresionat de calitatea tuturor aplicatiilor primite si de modul in care acestea au fost pregatite. Cu finalisti din 16 tari, aceste premii reflecta clar si cuprinzator competentele IT din spatiul european", a declarat John Chapman, Director Editorial IT Europa.


"Dintre sutele de proiecte pe care le dezvoltam atat in tara, cat si in tari de pe patru continente, sistemul IT de la APIA este unul dintre cele mai grele, pentru care am facut eforturi uriase, dar cu rezultate extraordinare", a declarat Irina Socol, presedinte si director general al Siveco Romania.
In 2008, Siveco Romania a obtinut titlul de castigator pentru calitatea implementarii si pentru impactul proiectului SEI (Sistemul Educational Informatizat), o alta realizare de referinta a companiei, dar si a IT-ului din Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
User din APIA
Eu cred ca glumiti !!!! Aplicatia SIVECO este o gluma proasta, iar daca europenii dau premii pentru asa ceva, inseamna ca nu sunt nici pe departe profesionistii care se cred. Sau ar mai fi si cealalta varianta, SIVECO a dat si el o "mica" sponsorizare unde trebuie si a luat premiul. Uriasa gluma proasta. Stupid People !
02 Martie 2010, 01:52:40