Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

CCC angajeaza 200 de colaboratori

03 Martie 2010



Datorita evolutiei pozitive si a succeselor înregistrate în anul 2009, locatia CCC (Competence Call Center) din România îsi dubleaza suprafata la începutul anului 2010, oferind noi locuri de munca pentru aproximativ 200 de colaboratori. La ora actuala locatia are 150 de colaboratori.
CCC Bucuresti deserveste parteneri precum Ryanair si OMV. Cu putin timp în urma a primit comanda pentru o platforma internationala online. Înfiintata în 2007, locatia CCC ofera servicii în noua limbi, fiind distinsa în martie 2009 ca “Best Call Center” din România si “Best Call Center Supervisor”, în persoana d-nei Cristina Georgescu.
În momentul intrarii Competence Call Center pe piata din România, domeniul local se afla abia în faza aparitiei sale. Acest domeniu este si acum o ramura economica foarte tânara, iar cea mai mare parte a Call Center-urilor din tara functioneaza ca si înainte, in-house. Cu toate acestea, piata este marcata de un potential de business ridicat si de o dezvoltare rapida.
Heiner Witte, Call Center Director: “ CCC Bucuresti înregistreaza o dezvoltare extrem de rapida si o crestere enorma. La abia trei ani de la înfiintare extindem birourile, dublând locurile de munca pe care echipa de management din Bucuresti va avea grija sa le ocupe în lunile urmatoare cu colaboratori competenti.“



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite