Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

G Data prezintă soluțiile de securitate 2011

09 Martie 2010



G Data a prezentat oficial noile soluţii de securitate pentru utilizatorii rezidenţiali, respectiv generația 2011, care introduce o serie de noi tehnologii. Graţie abordării de tip “cloud” şi metodelor de recunoaştere a comportamentelor (potenţial nocive), generaţia 2011 conferă protecţie mai eficientă ca niciodată, fără a încetini computerul, susțin oficialii companiei. Seria include G Data AntiVirus 2011, G Data InternetSecurity 2011, G Data TotalCare 2011, G Data InternetSecurity for Netbooks 2011 și G Data NotebookSecurity 2011. Produsele vor fi disponibile in România la începutul lunii iunie.


Generaţia de Securitate 2011 are câteva caracteristici noi, printre care detecţia instant a viruşilor, timpul de reacţie extrem de rapid în momentul apariţiei unei noi ameninţări, metode de detecţie proactivă şi o interfaţă intuitivă. Cumpărătorii versiunilor anterioare se pot bucura trecerea gratuită la versiunea G Data 2011.


G Data AntiVirus 2011 include tehnologia de detecție G Data, dovedită în cadrul testelor, fără pierderea de resurse (de memorie) ale computerului. Utilizarea tehnologiei de autoînvăţare de tip “fingerprinting” şi tehnologia “whitelisting” presupun o creştere a vitezelor de scanare şi o reducere a necesarului de resurse de memorie. Detecţia proactivă îmbunăţăţită a viruşilor necunoscuţi prin utilizarea tehnologiei optimizate de blocare a comportamentelor nocive şi prin reducerea semnificativă a volumului de date în timpul instalării, precum şi prin rutinele de upgrade bazate pe tehnologia “cloud computing”. G Data AntiVirus ridică încă o dată standardul de securitate în protecţia antivirus, anti-spyware şi anti-phishing.


G Data InternetSecurity 2011 îmbină protecţia antivirus cu ghidul optimizat intuitiv pentru utilizatori, firewall și control parental. Există acum și versiunea pentru netbook.


G Data TotalCare 2011 este soluţia universală pentru securitate, beneficiind de protecţie optimizată. Oferă şi setări eficiente de securitate pentru a asigura salvarea (backup-ul) datelor pe o gamă largă de suporturi de date. Există şi aici o versiune de netbook.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite