Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Parteneriat Omnilogic - Kaspersky pentru distribuţie pe piaţa locală

09 Martie 2010



Omnilogic şi Kaspersky Lab anunţă încheierea unui nou acord pentru distribuţia soluţiilor de securitate Kaspersky Lab, atât pentru segmentul corporate, cât şi pentru utilizatorii individuali. Acesta reprezintă un parteneriat strategic, care susţine orientarea Kaspersky Lab România spre segmentul de business, strategie care va continua şi în 2010.


„Încheierea acestui parteneriat reprezintă un pas important în consolidarea reţelei noastre de parteneri, deoarece Omnilogic este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa IT”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Kaspersky este unul din furnizorii de top care oferă o gamă largă de produse ce protejează atât utilizatorii individuali, cât şi reţelele companiilor împotriva sistemelor malware tot mai complexe şi multifuncţionale, care au pătruns în mediul online”, a declarat Vali Gaitan, Senior Director Indirect Sales, Omnilogic.


În calitatea sa de Value Added Distributor al Kaspersky Lab, Omnilogic va distribui toate soluţiile de securitate Kaspersky Lab, concentrându-se pe suita Kaspersky Open Space Security Release 2, lansată la finalul anului trecut în România. KOSS Release 2 include noua variantă a Consolei de Administrare Kaspersky, o interfaţă de management centralizat şi trei aplicaţii pentru protecţia staţiilor de lucru şi a serverelor ce rulează pe sisteme de operare Microsoft Windows. Omnilogic este lider al pieţei de IT&C din România şi principal furnizor de produse şi servicii IT pentru companii şi utilizatori individuali. La rândul ei, Kaspersky Lab este o companie internaţională de securitate IT, ale cărei produse şi tehnologii oferă protecţie completă pentru peste 300 de milioane de utilizatori la nivel global.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite