Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Sunbelt lanseaza noi versiuni de antivirus Vipre

10 Martie 2010



Sunbelt Software a anuntat azi lansarea noii generatii Vipre Antivirus v4.0 si introducerea unui produs nou: Vipre Premium. Versiunea 4 a produsului antivirus aduce imbunatatiri ale facilitatilor de securitate si administrare. Noul produs include o consola de administrare foarte scalabila, un agent nou de detectie si protectie avansata de tip firewall. Noile produse ofera protectie maxima atat pentru companiile mici, cat si pentru cele medii si mari, si fac parte dintr-o platforma tehnologica superioara, care aduce imbunatatiri majore produselor de securitate ale companiei.


"Fiind ales de peste 13.000 de companii, Vipre Enterprise si-a construit reputatia de a oferi administratorilor de retea o solutie usor de folosit, puternica din punct de vedere al protectiei impotriva atacurilor informatice, fara a ingreuna inutil sistemul si fara a fi greu de administrat", a spus Alex Eckelberry, CEO al Sunbelt Software. "Vipre Enterprise 4.0 continua in aceeasi linie, punand la dispozitia administratorilor de sistem o solutie usor de utilizat si scalabila pentru a sprijini medii mari si complexe",a adaugat el.


Vipre Enterprise Premium combina protectia antivirus si antispyware cu motorul firewall bidirectional intr-un produs unitar, rapid si care are un impact redus asupra resurselor de sistem. Curat, rapid si puternic: conceput 'de admini pentru admini'. Varianta Premium integreaza modulul firewall cu tehnologii de detectare a intruziunilor (HIPS, NIPS) precum si cu un sistem de detectie a acestora (IDS) care ofera o protectie proactiva impotriva exploiturilor si a atacurilor de tip ‘zero-day’.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite