Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Monitorul LCD Philips Brilliance reduce consumul de energie

10 Martie 2010



Monitorul LCD Philips Brilliance dispune de tehnologia PowerSensor, care reduce seminficativ consumul de energie în mediul business. Practic se reduce consumul de energie cu până la 50% datorită unui senzor integrat, acesta având rolul de a detecta prezenţa utilizatorului. În momentul în care utilizatorul se îndepărtează de ecran, luminozitatea scade iar consumul de energie este redus. Odată ce utilizatorul este din nou în faţa ecranului, acesta revine la modul normal de funcţionare.


Philips Monitor LCD

Această tehnologia intuitivă ajută companiile să reducă costurile facturilor, depunând un efort minim. Tehnologia PowerSensor utilizează unde infraroşu care nu interferează cu alte echipamente din birou, cum ar fi tastaturi wireless, căşti sau telefoane mobile. Tehnologia este capabilă să detecteze prezenţa utilizatorilor la o distanță ce variază între 30 cm şi 120 cm faţă de ecran, aceştia putând determina sensibilitatea monitorului. PowerSensor operează independent de calculator sau de sistemul de operare şi are un timp de răspuns imediat, în comparaţie cu monitoarele care reacţionează doar după câteva minute de inactivitate şi nu au capacitatea de reducere a consumului de energie.


În plus, monitorul este produs din materiale ecologice şi respectă toate standardele internaţionale. Monitorul LCD Philips Brilliance cu PowerSensor a fost premiat cu Energy Star şi deţine logo-ul Lead Free.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite