Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

G Data prezintă Endpoint Protection, soluție de securitate ecorporate

10 Martie 2010



G Data a prezentat noua soluție corporate Endpoint Protection,care oferă nu doar o protecţie eficientă împotriva malware-ului, spam-ului şi atacurilor hackerilor, ci asigură şi respectarea strictă a politicii corporative. Are de pildă o soluţie globală previne utilizarea nedorită a dispozitivelor de stocare gen stick-uri USB, instalarea programelor fără acordul prealabil al utilizatorului sau surfingul necontrolat pe Internet la locul de muncă. Avantajele pentru companii sunt îmbunătăţirea securitaţii juridice şi o uriaşă creştere a productivităţii.


"Companiile trebuie să se asigure că angajaţii nu folosesc computerele de la birou pentru a accesa site-uri cu conţinut de pornografie infantilă şi pentru a descărca MP3-uri ilegale, folosind servicii de file sharing, recomand tuturor supervizorilor IT să elaboreze o politică scrisă clară, care să definescă scopurile folosirii calculatoarelor companiei", spune expertul juridic Philipp Neuwald.


Inovaţia “PolicyManager” garantează respectarea directivelor companiei cu privire la controlul utilizării individuale de dispozitive, aplicaţii şi acces la Internet. G Data EndpointProtection Business combină relaţia client/server, cel mai bun în teste de protecţie antivirus cu un firewall premiat eficient şi creşterea productivităţii.

G Data EndpointProtection Enterprise extinde versiunea business prin adăugarea impresionantului G DataMailSecurity. Soluţia de mail server independent gateway filtrează toate intrările şi ieşirile de emailuri (SMTP/POP3) de spam şi viruşi.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite