Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Orange devine membru IAB Romania

10 Martie 2010Operatorul de telefonie mobila Orange Romania a devenit membru cu drepturi depline al IAB Romania, asociatia industriei de publicitate online din Romania. Orange va avea acces, ca membru al Asociatiei, la toate studiile derulate de IAB in Romania, precum si de studiile derulate de IAB Europe la nivel european pentru tarile membre ale organizatiei, va beneficia de reducerile oferite de IAB Romania la evenimente de industrie nationale si internationale, precum si la servicii premium IAB precum marca de incredere si se va putea implica in activitati de industrie cu initiative proprii sau in cadrul grupurilor de lucru ale IAB Romania, va putea candida la pozitii de conducere in cadrul Asociatiei din Romania sau din Europa.


“Este un semn de maturitate a pietei ca un mare operator de telecom, reprezentant al industriei care a avut in prima parte a anului trecut cel mai mare volum de publicitate online, si in acelasi timp o companie foarte activa online, vrea sa contribuie la cresterea acestei industrii”, a declarat Cristi Petriceanu, presedinte al Asociatiei IAB Romania.


In acelasi timp IAB Romania devine partener al Orange Romania pentru evenimentului periodic Online MeetUp, organizat de Orange Romania, in cadrul caruia specialisti din plan international discuta cu reprezentantii industriei online din Romania pe teme de marketing online. IAB Romania va sprijini Orange Romania in comunicarea evenimentului Online MeetUp si in dezvoltarea continutului pentru editiile viitoare ale evenimentului. «Domeniul online a devenit strategic pentru Orange Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite