Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Samsung anunță primele televizoare 3D

11 Martie 2010



Samsung anunță astăzi lansarea primelor televizoare LED full HD 3D şi gamei de produse 3D home entertainment către utilizatorii din întreaga lume. Compania a confirmat extinderea alianţei strategice cu DreamWorks Animation, care se va concretiza în oferta exclusivă a seriei de animaţie Shrek în format 3D. În cea de-a doua jumătate a anului 2010, seria de desene animate va fi disponibilă pe dispozitivele Samsung Blu-ray 3D.



Samsung va lansa cea mai largă gamă de dispozitive 3D în 2010. Gama de televizoare 3D include seriile LED 7000/8000/9000, seria de televizoare LCD 750 şi seriile de plasme 7000/8000. Disponibile din această lună sunt televizoarele LED 3D C7000 cu diagonalele de 46” şi 55”, urmând ca restul modelelor să fie lansate în următoarele luni. Samsung oferă experienţa totală 3D exact în modul în care aceasta a fost concepută să fie trăită, combinând player-ele Blu-ray 3D Samsung BD-C6900 sau Samsung HT-C6930W, ochelarii activi 3D şi filmele în format Blu-ray 3D.


Samsung 3D

Tehnologia Samsung 3D şi un panel rapid optimizat pentru formatul 3D funcţionează împreună pentru a oferi o experienţă de vizualizare totală. Când televizorul nu se află în modul 3D, revii la vizionarea uneia dintre cele mai performante soluţii HDTV de pe piaţă, prin simpla atingere a unui buton. Televizoarele LED dispun de conectivitate Internet@TV ce include primul magazin de aplicaţii HDTV, Samsung Apps, permiţând utilizatorilor să descarce şi vizualizeze aplicaţii pe ecranele TV. Televizoarele LED 3D sunt cele mai performante si ecologice dispositive HDTV pe care Samsung le-a lansat.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite