Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Orange Online Meetup, o noua editie

12 Martie 2010



Editia din martie a Orange Online Meetup l-a avut ca invitat pe David J. Carr, Digital Strategy Director la Chemistry Group, unde construieste strategii pentru mediul online. Tema de discutie s-a axat pe Real Time in asistenta oferita clientilor, comunicarea cu diverse publicuri tinta, comertul online sau aplicatiile pentru telefonul mobil.
Ce s-ar intampla daca, in cativa ani, interactiunea n-ar mai fi asincrona, ci in timp real? Interactiunea dintre utilizatori si site-uri deja are loc din ce în ce mai mult in timp real, regula de baza a oricarei interactiuni online fiind un raspuns imediat si care raspunde unei cerinte deja manifestate de utilizator. Si totusi, nu am fost acolo deja? Un apel telefonic inseamna interactiune in timp real, in timp ce pe twitter, de exemplu, interactiunea este asincrona.
40,5% din tweet-urile trimise in lume sunt mesaje care vor doar sa stabileasca un contact social si care impartasesc sentimente si nu comunica informatii sau idei. 37,55% din tweet-uri sunt conversatii si doar 3,6% sunt stiri.
65 de milioane de oameni folosesc Facebook pe un dispozitiv mobil
David a vorbit despre internetul real-time, si despre cum schimba acest ritm si aceste asteptari interactiunea dintre utilizatori, pe de o parte, si branduri, servicii, produse, companii, pe de alta parte.
Companiile care activeaza in mediul online, dar si cele care sunt doar prezente pe web printr-un site sau portal trebuie sa ia tot mai mult in calcul nevoia oamenilor de raspunsuri imediate. „Pentru o companie mare, micile experimente conteaza. Invata sa repete experienta sau nu”, a mai spus David Carr.
97,1% din consumatori au declarat ca experienta digitala le-a influentat achizitia.
9% din americani au trimis mesaje de pe telefonul mobil prietenilor despre un anumit produs, in timp ce se aflau la cumparaturi.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite