Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Brinel, printre primii parteneri Microsoft care oferă servicii in cloud

15 Martie 2010



Furnizorul autohton de soluții informatice Brinel se numără printre primele companii din România pregătite să ofere clienților servicii bazate pe BPOS (Business Productivity Online Standard Suite), soluțiile de tip ”cloud computing” de la Microsoft. Prin intermediul sesiunilor de instruire și al cursurilor specializate la care specialiștii Brinel au participat, compania deține în acest moment certificarea şi know-how-ul necesare pentru a furniza aceste servicii în condiții optime, menite să reducă semnificativ costurile IT ale organizațiilor, cu până la 50%. Din punctul de vedere al costurilor clientului, principalele avantaje ale soluțiilor de tip ”cloud computing” sunt dispariția costului licențelor individuale de acces, economiile datorate lipsei necesității unei infrastructuri proprii, precum și accesul la o soluție de tip ”back-up disaster recovery”, susținută de Microsoft.


Brinel oferă clienților un pachet de servicii de consultanţă şi implementare pentru BPOS menite să răspundă și celor mai complexe nevoi de business: proiectare, îmbinare cu infrastructura existentă și configurare, migrare, transferul datelor și al profilurilor, proiectarea fluxurilor, precum și personalizarea soluțiilor sau serviciile de securitate și de externalizare. Primele companii care vor evalua încă de la începutul lunii aprilie soluțiile BPOS ”cloud computing” vor testa atât disponibilitatea serviciilor, cât și plusul de valoare adus de platforma online afacerii lor. Prin migrarea la Business Productivity Online Suite, organizațiile pot realiza economii de până la 50%, conform unor studii realizate pentru Microsoft de companii de cercetare specializate, precum IDC sau Forrester Research.


Business Productivity Online Standard Suite, parte integrantă a abordării ”Cloud Computing”, implică tehnologii de ultimă oră, care încep să câștige din ce în ce mai mult teren în România. Pe lângă reducerea de costuri, alte avantaje ale acestor soluții se referă la câştigarea de flexibilitate în infrastructură, agilitate pentru a reacţiona la schimbările din piaţă, mobilitate și securitate ridicate, precum și administrare IT simplificată.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite