Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

HP vizează operatorii de data centere

15 Martie 2010



HP prezintă oficial în România o serie de servicii menite să îmbunătăţească eficienţa operaţională a centrelor de date de dimensiuni mici şi medii şi să crească flexibilitatea bugetelor IT, astfel încât să asigure respectarea angajamentelor privind nivelul de calitate a serviciilor. Datorită portofoliului de servicii IT oferit de HP, proprietarii centrelor de date de dimensiuni mici şi medii pot să utilizeze mai rentabil activele de care dispun şi să implementeze proiecte de îmbunătăţire a sistemului utilizat folosind personalul existent.


În acelaşi timp, HP a dezvoltat o serie de opţiuni flexibile de finanţare pentru servicii tehnologice personalizate, potrivite atât pentru companii, cât şi pentru partenerii din canalul de distribuţie. „Echipele centrelor de date se confruntă cu medii tot mai complexe, în special în momentul în care derulează proiecte de virtualizare pe platforme şi sisteme de operare oferite de vendori diferiţi”, a declarat Ron Silliman, analist principal Gartner, Inc. „Aceste provocări sunt cu atât mai mari pentru companiile cu centre de date mici şi medii, companii cu personal restrâns, ale căror bugete au fost afectate de situaţia economică din ultimele luni. Noi le recomandăm tuturor clienţilor să abordeze problema eficienţei operaţionale la nivelul întregii arhitecturi IT pentru a reduce astfel riscurile şi pentru a obţine rezultate mai bune”.


Serviciile HP de suport multi-vendor (MVSS) le permit clienţilor să ofere un nivel mai ridicat de calitate a serviciilor şi să reducă, simultan, complexitatea mediilor tehnologice eterogene şi costurile asociate administrării acestora. HP simplifică activităţile de suport printr-un singur contract integrat de servicii, care preia astfel responsabilitatea pentru contractele încheiate cu furnizorii, acordurile de servicii şi pentru atingerea obiectivelor cuantificabile stabilite. HP a simplificat în plus modul prin care partenerii de distribuţie pot să revândă serviciile HP, oferindu-le acestora acorduri de specificaţie de lucru construite ca unităţi de de sine stătătoare ale pachetelor de servicii HP Care Pack. Serviciile tehnologice personalizate HP care pot fi achiziţionate în această manieră includ servicii de relocare, integrare, operare şi îmbunătăţire. - Serviciul HP Proactive Select le permite clienţilor să achiziţioneze serviciile de care au nevoie pe măsură ce au nevoie de ele. HP a mărit portofoliul său de 90 de servicii cu Server Firmware Update Installation Service, Technical Online Seminars (TOS), Virtual Tape Library Health Check şi LeftHand SAN/iQ Update Service.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite