Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

4PSA participă la cel mai mare eveniment european dedicat industriei de web hosting

16 Martie 2010



Compania românească 4PSA anunţă participarea ca sponsor la WebHostingDay 2010, cel mai mare eveniment european dedicat furnizorilor de servicii Internet. Acesta va avea loc în perioada 17-19 martie 2010, în Bruehl, Germania. Cu acest prilej, compania va prezenta VoipNow, soluţia de Comunicaţii Unificate pentru furnizorii de servicii, alături de alte inovaţii aflate în curs de dezvoltare, precum OXtender pentru Parallels Plesk Panel.


În cadrul programului de prezentări de la WebHostingDay 2010, Bogdan Carstoiu, CEO 4PSA, va prezenta etapele tranziţiei la infrastructurile şi soluţiile de tip cloud computing şi oportunităţile oferite de noile servicii, atât pentru furnizori, cât şi pentru utilizatorii finali. “WebhostingDay ne oferă posibilitatea de a ne întâlni cu cei mai importanţi jucători de pe piaţa de web hosting din Europa. Majoritatea companiilor se afla într-un proces de selecţie a produselor şi a serviciilor pe care le vor oferi în următorii ani. Cum acestea sunt bazate pe cloud există o sinergie între cerere şi produsele noastre”, a afirmat Bogdan Carstoiu.


Compania va prezenta VoipNow Automation, soluţia de automatizare a proceselor şi a operaţiunilor organizaţionale. Recent lansată pe piaţă, VoipNow Automation este o componentă a suitei VoipNow. Aceasta le permite funizorilor de servicii să ofere servicii de Comunicaţii Unificate de mare capacitate.


Totodată, compania va prezenta public şi soluţia 4PSA OXtender pentru Parallels Plesk Panel. Este vorba despre o aplicaţie suplimentară pentru cel mai popular panou de administrare a serverelor web. 4PSA OXtender permite adăugarea facilă a suportului de groupware şi colaborare pentru conturile de e-mail configurate, prin automatizarea interacţiunii dintre Plesk Panel şi Open-Xchange. Compania va lansa oficial 4PSA OXtender la sfârşitul acestei luni.


4PSA participă la WebHostingDay 2010 (Bruehl, Germania) în perioada 17-19 martie 2010, fiind prezentă în cadrul standului 33. Pentru detalii despre eveniment, va invităm să accesaţi site-ul http://www.webhostingday.com/eng/.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite