Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

ESET actualizează soluțiile de securitate la versiunea 4.2

17 Martie 2010



Eset, furnizor de soluții de securitate IT proactivă împotriva amenințărilor informatice, a lansat versiunile 4.2 pentru Smart Security, NOD32 Antivirus și Mail Security pentru Microsoft Exchange Server. Produsul Mail Security beneficiază de avantaje majore față de predecesorul său, Eset NOD32 Antivirus pentru Microsoft Exchange Server.


“Am proiectat acest produs pentru eficiență, flexibilitate și scalabilitate sporită față de predecesorul său” a declarat Richard Marko, chief technical officer Eset. "Securitatea mesageriei este esențială în productivitatea afacerilor de pretutindeni, iar Eset Mail Security pentru Microsoft Exchange Server permite companiilor să implementeze securitate rapidă și eficientă, pe acest aspect, cu un efort minim", a precizat el.


Eset a anunțat de asemenea lansarea versiunii 4.2 pentru produsele Eset Smart Security și Eset NOD32 Antivirus. Toate modulele principale – Antivirus, Antispyware, Personal Firewall și Antispam – au fost îmbunătățite pentru a asigura software-ului o stabilitate și o performanță sporită. Noua versiune oferă suport integral pentru Windows Automated Installation Kit 2.0 pentru clienții de e-mail Windows 7 și Mozilla Thunderbird 3. Versiunea 4.2 beneficiază și de o componentă Antispam cu autentificare Trusted Zone pentru a îmbunătății securitatea computerelor portabile și profilelor Firewall, aceasta fiind încă o funcţionalitate adaugată la suita software. Eset a perfecţionat de asemenea scannerul pentru comunicare criptată (Encrypted Communication Scanner).


Pentru instalarea corectă a versiunii Eset 4.2 utilizatorii sunt rugaţi să dezinstaleze versiunea anterioară și să descarce versiunea 4.2 folosind același utilizator și parolă ca şi pentru versiunea precedentă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite