Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Provision IT lansează în Romania cursurile New Horizons

17 Martie 2010



Provision IT Group, companie care activează în domeniul securităţii IT, lansează din aprilie 2010 cursurile de training IT New Horizons în premieră pe piaţa românească şi în Europa de Est. New Horizons este cea mai mare companie independentă de training IT la nivel mondial, cu peste 600 de centre în 30 de ţări. Compania oferă cursuri şi certificări recunoscute, studii online şi diverse niveluri de pregătire. Compania are atât propriile centre de training cât şi francize în toată lumea, modelul fiind adus în România de Provision IT Group.


Evenimentul de lansare in Romania, intitulat “New Horizons Open Day”, va avea loc pe data de 22.04.2010 la noul sediu Provision IT Group din strada Fabrica de Glucoza 7, eveniment care include şi inaugurarea noului centru de training “New Horizons Computer Learning Center România”. În cadrul atelierelor care se vor desfăşura pe parcursul întregii zile vor fi prezentate, deopotrivă, New Horizons Inc. şi New Horizons România.


Printre cursurile oferite de companie se numără diverse traininguri pentru aplicaţii şi soluţii Microsoft, Cisco, Novell, Red Hat, cursuri de securitate, pregătire pentru business şi aşa mai departe. Se pot obţine o serie întreagă de certificări IT recunoscute internaţional.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite