Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Sony lansează modele de reportofoane digitale

18 Martie 2010Cele mai noi reportofoane MP3 de la Sony îmbină înregistrarea corectă şi capacitatea de stocare ridicată cu utilizarea intuitivă. Uşoare şi cu design compact, noile modele sunt ideale pentru orice situaţie, indiferent dacă utilizatorul înregistrează note la cursuri, interviuri, discursuri şi prezentări sau concerte live.


Modelele ICD-SX750 şi ICD-SX850


Memoria flash de 2GB oferă suficient spaţiu de înregistrare pentru nu mai puţin de 750 de ore de înregistrare a vocii sau a muzicii. O memorie generoasă de 4GB prelungeşte timpul de înregistrare la modelul SX850. Cele trei microfoane lărgesc paleta de opţiuni pentru înregistrarea de înaltă calitate a muzicii sau a vocii. În plus faţă de perechea de microfoane stereo pentru sunetele cu tonalităţi joase, un microfon sensibil, unidirecţional permite surprinderea vocii unui vorbitor îndepărtat faţă de dipozitiv. Claritatea sunetului este îmbogăţită de un filtru pentru îmbunătăţirea vorbirii, pentru o gamă audio mult mai clară, în timp ce tehnologia de reducere a zgomotului de fond permite înregistrarea foarte clară a discursurilor. Pentru utilizare facilă, funcţia VOR (înregistrare a vocii) este completată de funcţiile de înregistrare Add/Overwrite. De asemenea, utilizatorul poate selecta formatele MP3 sau LPEC dorite, pentru înregistrarea obişnuită, plus formatul Linear PCM pentru capturarea clară a vocii şi a muzicii, stereo, la o calitate similară înregistrărilor de pe CD.


O gamă de funcţii de editare ajută utilizatorul să îşi administreze mai bine înregistrările, printre care Divide, Erase, Book-Mark, Select sau Move. Ambele modele pot fi utilizate ca player audio, permiţându-vă să vă bucuraţi oriunde de colecţia personală de fişiere MP3 sau WMA, mulţumită calităţii superioare a căştilor intraauriculare din pachet. Conexiunea USB de viteză rapidă suportă transferul de voce, muzică MP3 sau alte fişiere ale PC-ului pe orice computer, prin simplul procedeu de drag-and-drop, într-o modalitate sigură de a vă păstra colecţia de fişiere digitale. Printr-o singură încărcare a bateriei, puteţi beneficia de 19 ore de înregistrare continuă şi de 22 de ore de redare a înregistrărilor, prin ascultare cu ajutorul căştilor.


Dispozitivele dispun şi de un difuzor încorporat pentru monitorizarea mai atentă a înregistrărilor. Accesoriile din pachet includ un cablu USB, husă de transport, stand, protecţie pentru microfon pentru înregistrări mai clare şi o aplicaţie de editare digitală a vocii, pe CD-ROM.


Modelele ICD-BX800 şi ICD-PX820


Modelele intuitive, avantajoase ca preţ, ICD-BX800 şi ICD-PX820 sunt pentru discursuri şi a interviuri sau pentru note audio zilnice. Ambele modele dispun de o memorie flash de 2GB, pentru timp de înregistrare de până la 500 de ore. Uşoare şi comod de utilizat, modelele BX800 şi PX820 dispun de un ecran generos LCD cu iluminare din spate şi de butoane intuitive. Modul de utilizare “hands free” este uşurat de funcţia de înregistrare cu ajutorul vocii (VOR) care opreşte înregistrarea pentru o clipă, atunci când utilizatorul sau intervievatul iau o pauză în timpul vorbirii. De asemenea, funcţia de reducere a zgomotului îmbogăţeşte claritatea discursului înregistrat. Redarea vocii, prin difuzorul încorporat, este clară şi detaliată. Controlul vitezei de redare, în 21 de paşi, ajută utilizatorul să audieze exact discursurile din seminar sau din interviu. Funcţiile din modul de administrare includ Divide, Erase, Select şi Move. Autonomia generoasă a bateriei permite înregistrarea vocii, dar şi ascultarea, pentru un timp mai prelungit, fără a fi necesară reîncărcarea. O singură baterie alcalină AAA permite înregistrarea continuă, timp de 48 de ore.


Noile modele de reportofoane digitale ICD-SX750, ICD-SX850, ICD-BX800 şi ICD-PX820 vor fi disponibile începând cu lunile aprilie-mai ale anului 2010, în magazinele partener Sony.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite