Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

BitDefender vrea să educe utilizatorii de computere

18 Martie 2010



BitDefender demarează o amplă campanie de educare privind securitatea informatică, adresată utilizatorilor casnici. Prima etapă a acestei companii se adresează părinţilor şi se numeşte “Viruşii nu mai sunt bau-bau-ul PC-ului”. În cadrul campaniei, părinţii vor fi informaţi despre pericolele la care sunt expuşi cei mici în timpul navigării online. Prin această campanie, BitDefender îşi propune să educe părinţii în folosirea unei soluţii de securitate, extrem de simplu de configurat şi utilizat.


BitDefender este singurul producător antivirus care a implementat funcţia “User Profilling” – o interfaţă modulară, structurată diferenţiat în funcţie de gradul de cunoştinţe IT ale utilizatorului. Astfel, toate produsele de securitate oferite de BitDefender utilizatorilor casnici sunt disponibile cu interfeţe pentru utilizatorii Novice, pentru cei cu un bagaj Intermediar de cunoştinţe IT şi pentru cei Experţi. Prin demersul nostru de educare, punem accent pe importanţa interfeţei Novice, soluţie simplificată pentru parcurgerea configurărilor, dar care oferă aceeaşi protecţie precum în celelalte versiuni, destinate utilizatorilor mai experimentaţi.


Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor care doresc să intre în dialog direct, BitDefender va organiza la sfârşitul campaniei un seminar care va avea loc în magazinul Orange Concept Store, situat pe Calea Victoriei nr.41. Evenimentul va avea loc pe 15 aprilie, iar în cadrul acestei întâlniri informale cu utilizatorii interesaţi (părinţi şi cadre didactice), specialiştii BitDefender vor oferi informaţii despre securitate, despre instrumentul de Control Parental, despre cum se foloseşte acesta şi vor face demonstraţii practice ale soluţiilor antivirus chiar pe sistemele utilizatorilor, ajutându-i pe aceştia să scaneze împotriva viruşilor laptopurile proprii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite