Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Dell anunță tehnologii noi pentru serverele PowerEdge și stații de lucru actualizate

19 Martie 2010



Dell a introdus noi capabilităţi de management al sistemelor şi noi servere Dell PowerEdge pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor tehnologice din ce în ce mai exigente ale întreprinderilor mari, companiilor mici şi mijlocii şi organizaţiilor publice. Dell a lansat azi nouă servere PowerEdge de tip blade, rack şi tower, plus trei staţii de lucru Dell Precision tower, dotate cu noua serie de procesoare integrate, actualizate cu noul Intel Xeon 5600 “Westmere-EP”, precum şi versiuni optimizate ale soluţiilor Dell Lifecycle Controller şi Dell Management Console (DMC).


Aceste soluţii hardware şi software oferă utilizatorilor capabilităţi de gestionare superioare, oferind în acelaşi timp o platformă IT robustă pentru virtualizare, consolidare a serverelor şi aplicaţii esenţiale de afaceri şi de date. Dell a conceput şi a construit serverele PowerEdge “inteligente” din generaţia a 11-a pentru a oferi eficienţă sporită, introducând Lifecycle Controller, singura soluţie integrată de management al sistemelor din industrie. Noua versiune Lifecycle Controller 1.3, o tehnologie integrată în placa de bază a serverelor Dell, poate contruibui la simplificarea şi accelerarea sarcinilor IT care necesită cel mai mult timp, precum implementarea şi actualizările de sistem, configurarea hardware pentru transferul sarcinilor de lucru şi diagnosticarea, de la desktop la centrul de date.


Utilizând servere PowerEdge bazate pe procesoare Intel Xeon 5600, consumatorii pot beneficia de performanţe cu până la 69% mai ridicate la nivel de sistem şi îmbunătăţiri ale eficienţei energetice de până la 47 % comparativ cu serverele Dell PowerEdge cu procesoare Xeon 5500. Serverele sunt disponibile la nivel global prin Dell şi partenerii Dell PartnerDirect din 23 martie 2010.


În același timp cu noile servere, compania oferă trei noi staţii de lucru în următoarele săptămâni—modelele Dell Precision T7500, T5500 şi T3500. Aceste staţii de lucru sunt create special şi optimizate pentru design şi animaţie 3D, domenii precum inginerie, explorare petrolieră şi a gazelor naturale, vizualizare ştiinţifică şi profesionişti în domeniul apărării care doresc soluţii bazate pe standarde ce oferă flexibilitate şi performanţă sporite, sprijind consumatorii în dezvoltarea afacerilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite