Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

BitDefender a rezolvat eroarea din aplicațiile Windows pe 64 de biți

22 Martie 2010



BitDefender îşi cere scuze pentru problemele create utilizatorilor prin actualizarea trimisă sâmbătă seara pentru sistemele de operare Windows pe 64 biţi. Actualizarea cu probleme a fost îndepărtă de pe servere, iar specialiştii BitDefender au lansat un patch pentru remedierea acestei situaţii neplăcute. Pentru ceilalţi utilizatori nu există pericole, aplicaţia BitDefender lucrează absolut normal, face actualizări fără să afecteze sistemul şi asigură protecţia calculatorului. Specialiştii BitDefender au soluţionat problema prin lansarea unui patch care recuperează toate fişierele din carantină.


Sâmbătă seară, la orele 17.20, BitDefender a emis o actualizare pentru sistemele de operare Windows pe 64 biţi (disponibilă pe serverele noastre între 17.20-20.40, ora României), ceea ce a facut ca anumite fişiere Windows şi ale aplicaţiei BitDefender să fie introduse în carantină. Au fost mutate fişiere .exe, .dll şi alte fişiere binare executabile, dar nu şi fişiere imagini sau documente. Din acest motiv aplicaţia BitDefender nu a rulat în mod corespunzător pe unele sisteme, unele aplicaţii nu au funcţionat sau sistemul de operare Windows nu a repornit. Această problemă a afectat o parte din utilizatorii care au făcut actualizarea aplicaţiei în acea perioadă.


Echipa de suport tehnic a asigurat şi asigură în permanenţă asistenţă tehnică celor care au avut probleme generate de această situaţie. De peste 10 ani, BitDefender este un furnizor de soluţii de securitate de încredere. Clienţii noştri au încredere în expertiza noastră în protejarea calculatorului şi a experienţei lor digitale. De-a lungul timpului, BitDefender a avut un comportament profesionist in atingerea cerinţelor clienţilor săi. Această situaţie a fost un incident izolat şi lucrăm cu fiecare dintre utilizatori în parte pentru rezolvarea problemelor. Vă rugăm să folosiţi doar instrucţiunile venind din partea BitDefender, care se regăsesc de altfel şi pe site-ul de suport menţionat mai sus. Pentru orice probleme vă rugăm să contactaţi departamentul Customer Care la adresa email: suport@bitdefender.ro şi la numerele de telefon: 021 300 12 26/27/28/29.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite