Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Serverele HP Proliant G6 trec la Xeon 5600

22 Martie 2010



HP şi-a extins portofoliul de servere ProLiant G6 cu 16 modele noi, bazate pe noua serie de procesoare Intel Xeon 5600. Optimizate pentru a funcţiona în medii virtuale, serverele ProLiant G6 pot cuprinde mai multe servere virtuale decât generaţia anterioară de echipamente, oferind un raport de consolidare de 20:1. Platforma HP ProLiant G6 cu procesoare Intel Xeon 5600 oferă performanţe calculate per watt de 27 de ori mai bune în comparaţie cu generaţiile anterioare şi este disponibilă în 16 variante diferite de servere turn, rack, blade sau de tip scale-out. Aceste modele asigură componente modulare sigure şi flexibile pentru a susţine portfoliul HP de Infrastructură Convergentă.



Seria de echipamente HP ProLiant G6 este dotată cu tehnologia HP Thermal Logic, tehnologie care reduce cu până la 97% costurile asociate consumului de energie electrică şi sistemului de răcire. În acelaşi timp, echipamentele mai au o serie de caracteristici care garantează economisirea resurselor şi reducerea costurilor:


- HP Power Advisor este un instrument oferit de companie pentru a îmbunătăţi cu până la 16% eficienţa energetică a infrastructurii IT, permiţându-le clienţilor să configureze sistemele astfel încât acestea să susţină nivelul de muncă, indiferent care ar fi acesta.


- Tehnologia HP Dynamic Power Capping le permite managerilor de IT să monitorizeze şi să controleze cu mai multă atenţie cantitatea de energie folosită de fiecare în server în parte. Astfel, verificând şi reglând exact energia utilizată, clienţii pot chiar să îşi tripleze capacitatea centrelor de date.


- Senzorii termici HP optimizează procesele de răcire ale sistemului şi îmbunătăţeşte eficienţa la nivelul întregii activităţii, monitorizând atent activitatea termică printr-o serie de 32 de senzori plasaţi strategic în interiorul serverului.


HP Proliant G6

Platforma HP ProLiant G6 poate contribui substanţial la maximizarea productivităţii infrastructurii unui server, oferind un set cuprinzător de tehnologii integrate şi instrumente flexibile precum:


- Programul de software HP Insight Control, care reduce cheltuielile operaţionale, ajutând utilizatorii să controleze şi să monitorizeze procesele de administrare ale infrastructurii de servere la faţa locului sau de la distanţă.


- Funcţia HP Integrated Lights Out (iLO) Advanced le permite managerilor IT să administreze mai uşor serverele din sistem şi să acţioneze rapid, de oriunde, pentru remedierea problemelor apărute.


- Tehnologia HP Virtual Connect Flex-10 reduce costurile conexiunii de reţea cu până la 66% şi oferă de patru ori mai multe conexiuni pentru fiecare port, având posibilitatea să ajusteze lăţimea de bandă în funcţie de nivelul de activitate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite