Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Zitec lansează HotelPeeps, aplicație Facebook pentru cazare īn București

22 Martie 2010Compania Zitec, unul din producătorii locali de aplicaţii online, anunţă extinderea portofoliului, prin dezvoltarea unei serii de soluţii dedicate reţelelor sociale. Prima aplicaţie, lansată astăzi pentru utilizatorii Facebook, se numeşte HotelPeeps şi a fost concepută pentru a sprijini turiştii în alegerea locurilor de cazare. Dacă până acum, turiştii care îşi planificau singuri excursiile, studiau diverse oferte financiare şi recenzii de pe site-uri internaţionale, HotelPeeps va prezenta recomandări de hoteluri din partea prietenilor apropiaţi, mai exact aceia dintre ei ce au fost în acel oraş sau staţiune.


“Mizăm pe ideea că o recomandare venită de la un prieten contează mult mai mult decât o recenzie, oricât de bună, realizată de un necunoscut” spune Alexandru Lăpuşan, CEO Zitec. "Prin intermediul HotelPeeps se vor putea cere lămuriri suplimentare din partea prietenilor care au fost acolo şi astfel decizia alegerii unui hotel va fi mult mai uşoară", a explicat Lăpușan. Un prim obiectiv al companiei este atragerea a peste 50.000 de utilizatori în 2010, ţintă considerată realistă de managerul Zitec, care ia în calcul cei aproape 900.000 de utilizatori români ai comunităţii Facebook şi creşterea foarte puternică din ultimele luni a acestei reţele. Având în vedere că soluţia este dezvoltată şi în limba engleză, iniţiatorii proiectului se asteaptă pe viitor la o adopţie din ce în ce mai puternică a aplicaţiei şi de către membrii reţelei sociale din întreaga lume.


HotelPeeps nu doar împărtăşeste recomandări de hoteluri, ci oferă şi cele mai bune preţuri de cazare pentru acestea, fiind interconectată cu sistemul de rezervări hotels.paravion.ro, dezvoltat la sfârşitul anului trecut de Zitec pentru agenţia Millennium Tour. “HotelPeeps este o abordare nouă a Zitec, fiind o aplicaţie dedicată exclusiv unei reţele sociale. Intenţionăm să extindem portofoliul pe acest segment prin alte 2 proiecte până la sfârşitului anului”, a adăugat Lăpuşan. Dezvoltarea HotelPeeps a durat 4 luni, echipa de proiect incluzând 6 persoane şi va fi urmată de o promovare în exclusivitate pe Facebook. Aplicaţia va fi permanent îmbogăţită cu noi funcţionalităţi, iar prima dintre ele va simplifica planificarea unei excursii împreună cu prietenii.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite