Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Panasonic extinde gama de multifunctionale

23 Martie 2010



Panasonic îsi extinde gama de imprimante multifunctionale A4 cu noua serie KX-MB2000, echipata cu functii simple si usor de intuit. Gratie sistemului de imprimare laser cu viteza de 24 ppm si a conexiunii pentru retea incluse, noua serie e ideala pentru micile companii.
Noua serie de multifunctionale compacte A4 cuprinde urmatoarele modele: KX-MB2030, KX-MB2025, KX-MB2010 si KX-MB2000. Componentele noilor produse sunt: o imprimanta rapida de 24 ppm, diverse functii de copiere, un scaner color de mare rezolutie pâna la 9.600 dpi, un fax Super G3 la 33,6 kbps[1] si o conexiune standard pentru retea[2].


Panasonic a dotat toate modelele cu programul Easy Print. Acest soft permite combinarea si imprimarea fisierelor create cu diverse programe Microsoft, cum ar fi Word, Excel sau PDF, si include o optiune de previzionare a imprimarii. În plus, se poate modifica si layoutul, reorganizându-se paginile sau modificându-se setarile relevante de la 2 pagini într-una pâna la 16 pagini într-una, ori se pot adauga antete, note de subsol si elemente de recunoastere înainte de imprimare. Acest instrument inovator ajuta la economisirea hârtiei, reducând numarul de erori de imprimare si permitând conectarea prin Ethernet[2] si USB.
Pentru a reduce consumul de hârtie, modelul KX-MB2030 e dotat cu o functie de previzionare web pentru faxurile primite[3] , care permite citirea faxului pe ecranul computerului înainte de a-l imprima, de a-l salva, respectiv de a-l sterge daca se dovedeste inutil.


În plus, merita evidentiata functia de scanare în retea[4] inclusa în multifunctionalele A4 de la Panasonic, care permite scanarea documentelor color si trimiterea lor direct la programul OCR de pe computer, care le converteste în format editabil fara a mai fi nevoie sa fie modificate manual. Fisierele pot fi trimise pe mail sau pot fi salvate într-un fisier accesibil sau pe FTP, fara sa fie nevoie de computer. Prin configurare cu ajutorul unui web browser[5] , se poate controla nivelul tonerului, alimentarea cu hârtie si setarile.


*Noile modele vor fi disponibile din aprilie 2010.


[1]Nu e disponibil la modelele KX-MB2010 şi KX-MB2000.


[2]Nu e disponibilă la modelul KX-MB2025.


[3] Disponiblă doar la modelul KX-MB2030. Numai cu conexiune LAN.


[4]Nu e disponibilă la modelele KX-MB2025, KX-MB2010 şi KX-MB2000. Numai cu conexiune LAN.


[5]Nu e disponibilă la modelul KX-MB2025.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite