Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Norc actualizează imaginile digitale din București și Timișoara

23 Martie 2010



Singurul serviciu de navigare stradala online prin imagini digitale din Romania, Norc.ro anunta azi actualizarea panoramelor din Bucuresti si din zona centrala a Timisoarei, cu versiunea 2010 a imaginilor capturate prin tehnologia proprie. Norc.ro este un serviciu de orientare urbana care permite fiecarui utilizator sa vada imagini panoramice ale strazilor cautate, si sa navigheze prin ele ca in realitate, in orice browser, chiar si full-screen. In plus, orice panorama poate fi memorata in contul utilizatorului sau poate fi trimisa prietenilor printr-un ‘panolink’ (un link catre o panorama Norc).


Editia 2010 contine peste 230.000 de imagini panoramice din Bucuresti si Timisoara si inlocuieste editia 2008, aducand navigarii stradale online o calitate mai buna a imaginii si un grad mai mare de detaliu, obtinute prin investitii in sistemul propriu de captare si prelucrare a imaginilor panoramice. Se poate vedea acum ce s-a construit in Bucuresti pana la finalul anului trecut, a declarat Lucian Neagu, manager Norc.ro. Panoramele stradale, numite si “street-view” sau “vizualizari stradale” sunt disponibile pe Norc.ro pentru Bucuresti si alte 50 de orase mari, folosind ca suport o harta digitala, pe care se poate cauta dupa numele strazilor.


Norc.ro, prin serviciul Recomandari, ofera utilizatorilor posibilitatea de a amplasa pe harta si in cadrul panoramelor toate punctele de interes de care au nevoie. Mai mult, orice firma, oriunde ar fi situata pe teritoriul tarii are posibilitatea de a-si introduce sediul pe harta, ca punct de interes, si de a fi astfel semnalizat pe harta digitala a Romaniei, si in cadrul panoramelor din zona respectiva, daca sunt disponibile. In acest moment, in panoramele disponibile pentru orasul Bucuresti se regasesc peste 4200 de astfel de puncte de interes, semnalizate atat pe harta digitala, cat si in panoramele zonei in care sunt situate. Acestea cuprind: statiile mijloacelor de transport in comun, restaurante, baruri si cluburi, service-uri auto, magazine, sedii si filiale de banci, scoli, gradinite, si multe altele. La nivel national, numarul punctelor de interes disponibile pe Norc.ro a depasit 10.000.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite