Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Compania farmaceutica Teva alege MedExpert de la SoftExpert

23 Martie 2010



SoftExpert mobility lanseaza programul MedExpert dynamics 4.0, pe care deja l-a implementat la reprezentanta TEVA Pharmaceutical Romania. Solutia informatica ofera flexibilitatea maxima permitand managementului TEVA sa aleaga modulele care se adapteaza cel mai bine la business-ul actual, din cele trei aplicatii construite pe aceeasi platforma. Este vorba de MedExpert CRM - pentru managementul relatiei cu clientii, MedExpert SFA - pentru automatizarea fortei de vanzari, MedExpert plus - import de date IMS Health.
Din punct de vedere tehnologic, MedExpert dynamics 4.0 reprezinta o aplicatie state-of-the-art, foloseste tehnologie Dot Net 3.5 SmartClient 2. baza de date este SQL Server 2008 3. Sistemul de operare este Windows Server 2008, iar aplicatia foloseste servicii web si este certificata Windows 7.


TEVA Pharmaceutical este o companie farmaceutica globala, cu sediul central in Israel, specializata in dezvoltarea, productia si comercializarea de medicamente generice si proprietare. TEVA este printre primele 20 de companii farmaceutice mondiale si intre primele trei companii farmaceutice producatoare de medicamente generice din lume.
SoftExpert mobility este unul dintre primii furnizori de solutii mobile dezvoltate pentru distribuitorii de FMCG, lichide alimentare, piese auto si materiale de constructii, sub numele EXPERT Mobile Agent (EMA) SFA & CRM, printre clientii regasindu-se Den Braven Romania, Boromir, Vlase Distribution, Aectra, Solarex, Com Nico Serv, Timar sau Lekkerland Romania. De asemenea, este lider in Romania in dezvoltarea de solutii mobile de ultima generatie, dedicate pietei farmaceutice, prin solutiile MedExpert dynamics 4.0, printre clientii regasindu-se Actavis Romania, AlfaWassermann Romania, A&A Medical, A&S Superior Nutrition, Farmexim, GreenNet, Montero sau Milupa Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite