Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson promovează tehnologiile de imagine pentru publicitate și artă decorativă

24 Martie 2010



Epson va demonstra, în cadrul târgului FESPA 2010, performanţele tehnologiei inkjet Micro Piezo cu aplicaţii în industria semnalisticii, în arta decorativă, şi în design-ul interior. Târgul se va desfăşura în perioada 22-26 iunie 2010 la Munchen Messe. Epson va prezenta imprimantele de format mare Stylus Pro 9700 şi 7700, o serie de aplicaţii precum bannere textile, postere, panouri cu iluminare din spate, precum şi aplicaţii CAD/GIS. Vedeta standului Epson va fi imprimanta de 64 inci pe baza de solvent ecologic Epson Stylus Pro GS6000, cu cerneala UltraChrome GS, cu ajutorul căreia vor fi realizate decoraţiuni pentru interior.


Epson se va concentra în cadrul FESPA şi pe tehnologiile ecologice. BioMedia, un nou suport biodegradabil şi reciclabil, va fi demonstrat pe imprimanta GS6000 cu producţii grafice biodegradabile în mai puţin de 5 ani. BioMedia cuprinde o gamă completă de media de tiparire, fiind folosit de tot mai multe organizaţii care adoptă tehnologii de afiaşare ecologice, precum Virgin Atlantic, BAA şi World Duty Free. Inspirată de grija pe care Epson o manifestă pentru un gamut de culoare extins şi pentru calitatea fotografică, imprimantă GS6000 foloseşte tehnologia Ultrachrome GS, care permite realizarea printurilor de exterior la o calitate grafică deosebită. Epson UltraChrome GS include opt cartuşe individuale de culoare de 950 ml – inclusiv portocaliu şi verde.


Printarea se realizează fără emisii de compusi organici volatili, fără a avea nevoie de ventilare suplimentară sau de sisteme de purificare a aerului. În plus, cerneala nu conţine compuşi toxici de nichel, minimizând impactul asupra sănătăţii lucrătorilor sau asupra mediului. Cerneala asigură printuri de calitate durabile, care le va permite laboratoarelor de printare sau celor de semnalistică să îşi extindă operaţiunile şi către aplicaţii mai avansate precum cele folosite în aeroporturi sau la expoziţii. La standul Epson vor fi prezenţi, de asemenea, o serie de parteneri care vor demonstra diverse aplicaţii folosind materiale precum hârtie wallpaper, pânze şi media biodegradabilă. Claes Jeppsson, Senior Business Manager, LFP şi LFP Solutions din cadrul Epson Europe a declarat: “Companiile sunt în continuă dezvoltare a aplicaţiilor creative care folosesc tehnologiile inkjet cu impact redus asupra mediului. Epson prezintă o gamă completă de echipamente care oferă produse de cea mai bună calitate pentru pieţele de publicitate, artă decorativă şi design interior.” Epson Europe va demonstra noile sale tehnologii şi produse la FESPA Digital 2010, desfăşurat la Munchen Messe, standul 360, în hala B2.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite