Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

UPC: vom continua să dezvoltăm prezența web pentru a oferi resurse de calitate

24 Martie 2010



După ce a lansat în România aplicația Magic Desktop disponibilă pentru download pe propriul site, UPC a confirmat oficial că va extinde pe viitor oferta de aplicații și soluții oferite pe propriul site. "Cu siguranță vom exinde oferta făcută pe site-ul nostru, pe viitor, chiar dacă nu avem un plan concret în acest moment", a declarat pentru MarketWatch.ro Jack Mikaloff, CEO al UPC România. "Noi ne câștigăm veniturile din comunitate și ne-am gândit să oferim utilizatorilor conținut de calitate, util", a explicat el. Jack Mikaloff, UPC UPC a lansat astăzi Magic Desktop, o aplicație software care protejează copiii care intră în contact cu lumea computerului, internetului și e-mailului. Programul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul UPC (www.upc.ro).


Cu o interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat, Magic Desktop are ca principal rol dezvoltarea abilităţilor de lucru cu calculatorul ale copiilor, într-un mod educativ, cât mai sigur şi amuzant. Softul educaţional contribuie, de asemenea, la dezvoltarea competenţelor de bază ale copiilor – citit, scris şi socotit prin selecţia de jocuri şi programe educaţionale şi de divertisment pe care o conţine. Magic Desktop oferă cele mai eficiente aplicaţii pentru folosirea în siguranţă de către copii a internetului şi a emailului.


Potrivit specialiştilor, cu cât copiii dezvoltă mai devreme abilităţi legate de lucrul pe calculator, cu atât mai avantajaţi vor fi pe viitor. Mai mult decât atât, existenţa unui mediu online sigur este esenţială pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Magic Desktop se bucură de susţinerea Ministerului Educatiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.



Tags: UPC, desktop, Romania, site

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite