Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

SeniorERP cāștigă un nou client īn industria textilă

24 Martie 2010



Compact RB, companie din domeniul distribuției de accesorii pentru confecții, va implementa soluția SeniorERP. Sistemul specializat pe distribuție, producție și servicii, va facilita o analiză detaliată, în timp real, a factorilor care influențează profitabilitatea companiei. Compact RB are trei puncte de lucru, 6000 de articole, 1500 clienti și 11 gestiuni, activând pe două linii majore de business, respectiv importul și distribuția de utilaje, consumabile și piese de schimb pentru industria textilă, precum și producția și distribuția de etichete. Compania are ca obiectiv pe termen scurt creșterea în top cinci furnizori de etichete pentru supermarketuri și importatori.


SeniorERP gestionează întregul proces operațional și facilitează accesul în timp real la rapoarte relevante asupra vânzărilor, cheltuielilor, scadențelor etc. Pe fondul reducerii prețurilor pentru a menține valoarea vânzărilor, managementul cheltuielilor a devenit o prioritate pentru Compact RB. “Personal, cred că noi românii am fost mereu în criză: crește prețul la benzină, la gaze, la energie electrică etc“, a declarat Carmen Raicu, director economic Compact RB. "Eu am decis să cumpăr SeniorERP acum pentru că mi s-a parut un moment în care realmente trebuie să fiu mai atentă la cheltuieli", a explicat ea.


SeniorERP înlocuiește în cadrul implementării o aplicație care îngreuna activitatea și care nu funcționa la parametrii promiși de vânzător. La acest aspect s-a adăugat rotația mare a personalului din partea furnizorului.


Compact RB poate echipa o fabrică de confecții cu toate utilajele necesare și îi poate furniza accesoriile și piesele de schimb necesare. În prezent, compania produce și comercializează și articole din gama etichetelor autoadezive pe rolă sau preimprimate, imprimante pentru astfel de etichete, riboane etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite