Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Novensys, primul loc în topul partenerilor Microsoft Dynamics

25 Martie 2010Novensys, furnizor de solutii pentru managementul informatiei, anunta ocuparea primei pozitii in clasamentul partenerilor Microsoft Dynamics din Romania. Compania a inregistrat la finalul anului 2009 o cifra totala de afaceri de 21,35 milioane de euro. Pentru al cincilea an consecutiv, Novensys ocupă o pozitie de top în clasamentul primilor 10 parteneri ERP Microsoft Dynamics din România. Astfel, în prima jumătate a anului fiscal 2010, Novensys se afla pe prima pozitie în topul partenerilor Microsoft, înregistrând cea mai mare cifră totală de vânzări.
Desi 2009 a reprezentat un an dificil pentru economia românească, numărul proiectelor Microsoft Dynamics demarate si implementate de Novensys a crescut fată de anul 2008. Scăderea valorilor medii ale contractelor – ca urmare a crizei economice si a reorientării companiilor client către etapizarea investitiilor în infrastructura software – a fost compensată de către Novensys prin valorificarea orientării strategice a liniei de business Microsoft Dynamics către proiectele de retail. Astfel, Novensys a realizat si implementat un număr de mini-proiecte, de deschideri de magazine pentru clientii deja existenti. Axându-se pe colaborarea cu clientii traditionali, Novensys a eficientizat în 2009 planificarea si bugetarea activitătilor echipelor de implementare Microsoft Dynamics. Pentru a răspunde rapid cerintelor clientilor, Novensys a investit constant în extinderea si dezvoltarea competentelor echipei dedicate pe solutiile de business Microsoft Dynamics. În cursul anului trecut, echipa de specialisti a trecut printr-un proces de structrurare si organizare care să răspundă optim strategiei de crestere a focusului pe proiectele Microsoft Dynamics si LS Retail, astfel încât la ora actuală este una dintre cele mai largi si competente echipe din ecosistemul de parteneri locali ai Microsoft. (In primăvara anului 2009, Novensys a demarat si încheiat cu succes un proiect de migrare de versiune, de la Axapta 3.0 la Dynamics AX 2009, o premieră pe plan local.)
În ceea ce priveste estimările pentru anul în curs, Novensys preconizează, pe fundalul unei usoare revigorări a pietei de solutii informatice, consolidarea pozitiei de lider pe verticala de retail, unde compania a acumulat cele mai multe referinte. Novensys abordează implementarile de retail cu o solutie completa alcătuită din suita de Microsoft Dynamics si LS Retail si completată printr-o ofertă hardware complexa: POS, bar code scanners, wireless, solutii pentru inventariere, imprimante bar code, cântare si platforme de cântărire, consumabile. Totodată, gratie competentelor acumulate, Novensys estimează în 2010 o crestere a numărului de proiecte in Microsoft Dynamics pe verticalele de productie, distributie si servicii.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite