Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Ellison: Vanzarile au crescut cu 21% in ultimul trimestru

26 Martie 2010



Oracle Corporation a anuntat ca veniturile totale GAAP pentru trimestrul al treilea din anul fiscal 2010 au crescut cu 17%, pana la 6,4 miliarde USD, in timp ce veniturile totale non-GAAP au crescut cu 18%, pana la 6,5 miliarde USD. Daca nu se ia in considerare impactul Sun Microsystems Inc., pe care Oracle a preluat-o pe 26 ianuarie 2010, veniturile totale GAAP au crescut cu 7%. Veniturile GAAP din licente software noi au crescut cu 13%, pana la 1,7 miliarde USD, si cu 10%, pana la 1,7 miliarde USD, excluzand Sun.

„Integrarea Sun decurge chiar mai bine decat ne-am asteptat”, a declarat Safra Catz, Presedinte al Oracle. „Credem ca Sun va contribui semnificativ la castigul per actiune din trimestrul al patrulea, precum si ca va atinge tintele de profitabilitate stabilite pentru anul viitor.”


„Exadata este produsul cu cea mai rapida crestere din istoria Oracle”, a spus Charles Phillips, presedinte al Oracle.


„In fiecare trimestru, castigam cote imense de piata de la SAP”, a declarat CEO-ul Oracle, Larry Ellison. „Cel mai recent trimestru al SAP a fost pentru ei cel mai bun din acest an, cu o scadere de doar 15%, in timp ce vanzarile de aplicatii Oracle au crescut cu 21%.”


Raportul complet poate fi găsit aici



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite