Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Bogdan Popescu, director general al Ness Romania

29 Martie 2010Ness Technologies, furnizor de solutii si servicii in domeniul tehnologiei informatiei, a anuntat astazi numirea lui Bogdan Popescu in functia de director general al Ness Romania, incepand cu data de 1 aprilie 2010. “Bogdan Popescu aduce in Ness experienta sa de mai bine de 20 ani pe piata IT, inclusiv pe cea acumulata in sfera serviciilor IT si de dezvoltare de software, si va contribui semnificativ, ca valoare adaugata, la dezvoltarea echipei noastre,” a precizat Otakar Smolik, actualul country manager interimar al Ness Romania.


Bogdan PopescuInainte sa se alature echipei Ness, Bogdan Popescu a detinut timp de 8 ani pozitia de HP Services country manager in Romania, divizie a companiei Hewlett Packard, perioada in care HP s-a situat, conform IDC, de doua ori pe prima pozitie a furnizorilor de servicii IT din Romania. Anterior, el a ocupat, timp de 3 ani, functia de Global Services country manager al Compaq Romania. Bogdan Popescu este licentiat in Electronica si Telecomunicatii si detine o diploma MBA.


Popescu va coordona activitatile de vinzari si business development ale Ness Romania in toate segmentele de piata, timp in care va colabora indeaproape cu clientii cheie si partenerii Ness, in vederea oferirii de solutii si tehnologii IT strategice, eficiente, ocupandu-se de asemenea de extinderea resurselor globale ale companiei in regiune. Romania este una dintre cele 16 locatii internationale unde Ness Technologies isi desfasoara activitatea. Ness Technologies are mai bine de 16 ani de activitate pe piata IT din Romania si este cel mai important furnizor de servicii IT din regiune pentru sectorul utilitatilor. Compania este inclusa in topul primilor 3 integratori de sisteme ERP si furnizori de servicii IT de tip ERP. Ness Technologies are aproximativ 100 de angajati, localizati in Bucuresti si Iasi.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite