Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Intel lansează o campanie cu premii pentru utilizatorii Facebook

29 Martie 2010



Intel anunță lansarea competiției “Test de personalitate Intel - Ce fel de laptop ţi se potriveşte?”, prima campanie destinată utilizatorilor platformei Facebook din România. Campania se derulează în perioada 29 martie – 29 aprilie și are ca premii o excursie de trei zile la Amsterdam pentru două persoane, transport cu avionul, cazare 2 nopţi la un hotel de 5* și un laptop de ultimă generaţie cu procesor Intel Core i5. Testul de personalitate constă din zece întrebări haioase, la care nu există răspunsuri incorecte. Pe baza răspunsului, participanții află ce fel de laptop li se potrivește: gaming, multimedia, netbook sau ultra subțire și ușor. Pentru ca toți utilizatorii să aibă șanse egale, câștigătorul va fi ales la întâmplare, de un juriu format din angajați ai Intel Romînia.


La concurs pot participa toţi utilizatorii ce deţin un cont de Facebook şi au minim 18 ani, sunt cetățeni români și rezidenți în România. Pentru a participa la campanie concurenţii trebuie să:


- devină FAN al paginii Test de Personalitate Intel, http://bit.ly/byBEzn, să completeze QUIZ-ul (testul) și să să comenteze pe WALL.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite