Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ETA2U deschide al 14-lea magazin retail

30 Martie 2010ETA2U, cunoscut furnizor de produse, servicii si solutii IT din vestul si centrul Romaniei, anunta deschiderea celui de-al 14-lea magazin din rețeaua Computer Store, localizat în incinta Atrium Center, al treilea deja din Arad. Noul magazin are o suprafata de 100 metrii patrati si a beneficiat de o investitie de peste 50.000 Euro. Pe langa o gama variata de produse si servicii IT, noul magazin ETA2U Computer Store pune la dispozitia clientilor sai consultanta si suport IT specializate, precum si servicii post vanzare.


"Noul magazin se incadreaza in planurile noastre de intarire a pozitiei pe piata din vestul tarii, iar Aradul este in continuare un oras important datorita potentialului si apropierii de Timisoara, unde este sediul central al firmei", declara Sorin Trocan, Retail Manager, ETA2U. Clientii vor beneficia in alegerea lor atat de suport tehnic si consultanta la un inalt nivel de profesionalism, cat si de informatii de ultima ora din domeniul IT. Si, pentru un acces mai facil la tehnologia dorita, toate produsele IT pot fi achizitionate si in 10 rate egale, cu Card Avantaj, de la Credit Europe Bank.


La aceasta oferta se adauga diferentiatorul care mentine lantul de magazine ETA2U Computer Store in topul preferintelor clientilor de IT: oferta de servicii menite sa aduca satisfacere clientilor si post-vanzare, prin servicii specializate precum Laptop la Schimb (asigurarea unui laptop de back-up pe perioada in care laptopul clientilor se afla in reparatii), 1click2U (suport IT la distanta de un click, via web, cu plata prin SMS) si service autorizat (reparatii de echipamente in garantie si post-garantie la domiciliul clientului sau in oricare dintre magazinele ETA2U Computer Store).


Acest nou magazin vine sa se alature celor 13 magazine ETA2U Computer Store deja existente in zona de vest a tarii, din care: patru in Timisoara, cate doua in Arad si Oradea, si cate unul in Cluj, Deva, Sibiu, Tirgu Mures si Alba Iulia.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite