Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Factura electronică Vodafone primeşte semnătură electronică

31 Martie 2010Vodafone Romania anunta extinderea functionalitatilor facturii electronice pentru clientii de business astfel incat,de acum, factura emisa de Vodafone Romania in format electronic poarta semnatura electronica, putand fi inregistrata in contabilitatea clientilor persoane juridice.


„Valoarea fiscala a facturii electronice este o functionalitate importanta pentru clientii persoane juridice, care ii ajuta sa economiseasca timp si sa-si gestioneze mai usor platile, in fiecare luna”, a spus Liliana Solomon,CEO Vodafone Romania. "Pe langa avantajele pe care le aduce clientilor nostri, aceasta initiativa sustine activitatea noastra de responsabilitate corporativa, pentru un mediu mai sanatos", a explicat ea. Pana in prezent, peste 200.000 de clienti au ales factura electronica, contribuind astfel in fiecare luna, la economisirea a 3 tone de hartie si la salvarea a 72 de copaci maturi.


Vodafone ofera clientilor sai posibilitatea de a accesa factura in format electronic, in locul facturii tiparite trimise prin posta, din septembrie 2008. Pentru a beneficia de factura electronica, clientii Vodafone pot accesa contul MyVodafone, sectiunea „Contul meu” (Contul meu – Facturi, plati si reincarcari – Sumar factura – Vreau factura electronica).


Clientii Vodafone pot accesa factura electronica direct in contul MyVodafone sau pot opta sa o primeasca pe email. Astfel, utilizatorii pot vizualiza factura, in mod securizat, oricand doresc si de oriunde au acces la Internet, eliminand riscul de a nu primi factura la timp. In plus, in contul MyVodafone, utilizatorii pot alege sa primeasca alerte pe email sau SMS la emiterea facturii sau la data scadenta.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite