Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Utilitati >> Stiri si comunicate

Data Centres Europe 2010 - focus pe cloud computing, securitate

31 Martie 2010



Organizatorii celei de-a şasea ediţii a Data Centres Europe 2010 (http://www.datacentres.com/dce) au anunţat că evenimentul din această primăvară se va desfăşura sub patronajul APC by Schneider Electric. Data Centres Europe reprezintă cea mai importantă reuniune la nivel regional a companiilor din acest sector de activitate şi a antreprenorilor IT. Evenimentul va avea loc la Espaces Antipolis, lângă Nisa, în Franţa, în perioada 22-23 aprilie 2010.


Cea de-a şasea ediţie a Data Centres Europe 2010 va acorda a atenţie sporită clienţilor corporatişti şi nevoilor din ce în ce mai mari ale acestora privind externalizarea serviciilor odată cu emergenţa reţelelor private de cloud computing, precum şi noilor tehnologii şi strategii de piaţă din acest domeniu. Conferinţa se diferenţiază faţă de alte evenimente similare prin furnizarea în fiecare an a rezultatelor cercetării de piaţă realizate de BroadGroup Consulting. Vor fi organizate workshop-uri pe teme precum securitatea, proiectarea şi construcţia noilor centre de date şi implementarea Codului European de Conduită.


“Suntem extrem de încântaţi de participarea APC by Schneider Electric la ediţia din 2010, deoarece prin angajamentul său inegalabil pentru inovaţie, compania oferă soluţii revoluţionare şi eficiente din punct de vedere energetic destinate centrelor de date”, a declarat Philip Low, CEO al BroadGroup. “Jucătorii de pe această piaţă au siguranţa participării la cea mai notabilă conferinţă de profil, având susţinerea unui grup de organizatori din toate industriile, a propriilor noastre programe de cercetare şi materiale unice, precum şi a unor vorbitori de primă clasă”.


Schneider Electric şi-a luat angajamentul de a face mai mult decât să reducă consumul de energie. Noi promitem să fim cel mai bun exemplu de eficienţă energetică în ceea ce priveşte operaţiunile noastre şi totodată să stabilim un ritm pentru ceilalţi jucători din acest sector industrial. Ne angajăm să răspundem la problemele clienţilor şi să-i ajutăm să folosească energia la randament maxim”, a adăugat Laurent Vernerey.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite