Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Beia Consult este distribuitor ADCON

01 Aprilie 2010



Beia Consult International anunta semnarea parteneriatului de distributie cu firma ADCON Systems din Austria, unul din producatorii mondialide solutii de telemonitorizare IP wireless GSM-GPS-GPRS. ADCON dezvolta si produce retele de senzori low-power wireless pentru agricultura, managementul apei, irigatii, aplicatii hidrografice si hidroelectrice, meteorology si numeroase alte aplicatii precum pachete de software SCADA.


Nivelul apei din lacuri, fântâni, râuri sau puţuri, umiditatea din sol, umiditatea din atmosferă şi cea existentă pe frunze, grosimea stratului de zăpadă, concentraţia de noxe din atmosferă, presiunea gazelor şi lichidelor în conducte şi rezervoare sunt numai câteva exemple de parametri ce pot fi telemonitorizaţi.
Mai mult decât atât, de la serverul central pot pleca spre RTU comenzi de acţionare la distanţă, rezultate prin deciziile pe care serverul le poate lua în mod automat şi/sau sub comandă umană, în urma analizei parametrilor raportaţi de RTU.
Iar locul în care sunt examinate informaţiile culese şi din care se dau comenzi nu trebuie să fie neapărat cel în care este amplasat serverul central. Activităţile menţionate se pot desfăşura în orice punct din ţară sau din lume în care există acces la Internet. Dacă sunt necesare numai informări sintetice sau avertizări, acestea pot fi primite în orice punct în care există acoperire GSM sau serviciu telefonic automat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite