Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise DB, alternativa la bazele de date proprietare

03 Aprilie 2010



Perioadele economice dificile fac apel la prudenţă, la un management eficient al costurilor. Bugetele IT sunt în scădere, într-un moment în care cererile de informaţii se extind rapid. EnterpriseDB oferă soluţii de înlocuire a costurilor Oracle, care se potrivesc într-o varietate de configuraţii de implementare, toate acestea integrându-se în infrastructura dumneavoastră curentă şi utilizând competenţele existente de DBA şi de dezvoltare a aplicaţiilor. Postgres Plus® Advanced Server de la EnterpriseDB rulează cele mai multe aplicaţii scrise pentru Oracle, la o fracţiune din costul pentru licenţele de baze de date Oracle şi pentru taxele de întreţinere anuale.



EnterpriseDB asigură produse şi servicii enterprise bazate pe PostgreSQL, cea mai avansată bază de date open source din lume.
Produsele Postgres Plus® sunt ideale pentru aplicaţii tranzacţionale intensive, care necesită o performanţă superioară, scalabilitate masivă şi compatibilitate cu bazele de date proprietare.
Postgres Plus Advanced Server Oferă Compatibilitate cu Oracle

Postgres Plus Advanced Server de la EnterpriseDB oferă o soluţie completă de compatibilitate Oracle, în cadrul şi în jurul motorului de bază PostgreSQL (structuri de date simple şi complexe; sintaxa şi semantica Oracle SQL; funcţii; PL / SQL (suport extins); utilităţi şi interfeţe populare bazelor de date Oracle; servicii de replicare de baze de date bi-direcţionale), creând o bază de date de clasă enterprise, care poate să înlocuiască sau să completeze o bază de date Oracle la o fracţiune din preţ.


Astfel, se asigură în condiţii de siguranţă, rapid şi eficient:


• Construcţia, implementarea şi gestionarea de noi aplicaţii şi baze de date la o fracţiune din costul Oracle, în timp ce utilizează toate competenţele lor Oracle existente (TCO Scăzut).
• Replicarea datelor din baze de date de producţie Oracle replicate în Postgres Plus, pentru a deservi raportări şi aplicaţii de BI (Coexistenţa complementară).
• Migrarea aplicaţiilor existente din Oracle în Postgres Plus.


O mai mare flexibilitate de licenţiere permite organizaţiilor să devină mai flexibile atât în cadru intern, cât şi pe întreaga piaţă. Furnizorii independenţi de software (ISV) care vând aplicaţii proprii integrând baze de date, îşi vor putea creşte marjele şi/sau micşora preţurile, prin înlocuirea Oracle. Această alegere le dă, de asemenea, flexibilitatea preţurilor şi evită dependenţa de vendor (Flexibilitate).


Tooluri asemănătoare Oracle

Postgres Plus Advanced Server include un set solid de instrumente integrate, care permite dezvoltatorilor şi administratorilor de baze de date să creeze, implementeze, monitorizeze şi ajusteze baze de date şi aplicaţii Postgres Plus Advanced Server. Aceste instrumente oferă un aspect, percepţie şi funcţionalitate, care vor fi imediat familiare pentru DBA şi dezvoltatori, permiţându-le să lucreze confortabil cu instrumentele, fără nici o pregătire suplimentară.


Migrarea Bazelor de Date şi a Aplicaţiilor

Migration Studio simplifică şi automatizează migrarea bazelor de date Oracle, Sybase®, SQL Server® şi MySQL® reducând dramatic costurile şi riscurile migrării bazei de date. De exemplu, folosind o interfaţă simplă într-un singur pas, Migration Studio va muta datele şi business logic-ul pentru o întreagă aplicaţie Oracle. Schema şi constrângerile, datele, triggerele, stored procedure-urile, pachetele, sinonimele, precum şi funcţiile sunt toate mutate în Postgres.


În multe cazuri, tot ce este necesar pentru ca aplicaţiile dumneavoastră să funcţioneze este de a redirecţiona conexiunea de la Oracle la Postgres.


Alegeţi libertatea Open Source

Organizaţii globale, cum ar fi Sony, FTD şi NTT au redus în mod semnificativ costurile asociate bazelor de date Oracle folosind Postgres Plus. Permiteţi experţilor noştri în migrare să vă evalueze baza de date Oracle cu Soluţia de Înlocuire a Costurilor Oracle de la EnterpriseDB şi să vă ajute să înţelegeţi alternativele de migrare! Este rapid. Este uşor. Este o mişcare inteligentă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite