Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Vodafone anunță facilitarea accesului la Twitter cu un serviciu special

07 Aprilie 2010Utilizatorii Vodafone Romania pot primi de acum notificari gratuite prin SMS care includ postarile prietenilor din reteaua sociala Twitter. Clientii serviciului pot opta sa primeasca notificari doar de la anumite persoane pe care le urmaresc si pot stabili si intervalul orar in care primesc mesajele. De asemenea, utilizatorii serviciului Vodafone Internet pe mobil pot posta mesaje in reteaua de socializare Twitter prin intermediul site-ului de mobil Twitter sau prin intermediul SMS-ului.


„Vodafone doreste sa fie prezenta alaturi de utilizatorii sai in principalele zone de comunicare ale mediului online”, a declarat Catalin Becic, director consumer marketing la Vodafone Romania. "Parteneriatul cu Twitter adreseaza nevoia de a intercationa in timp real in retelele sociale, de pe telefonul mobil", a adaugat el. “Suntem incantati sa anuntam acest acord cu Vodafone Romania, prin care vrem sa servim nevoile de comunicare ale unui numar in continua crestere de utilizatori de Twitter”, a afirmat Kevin Thau, director of mobile products & partnerships la Twitter.


Activarea noului serviciu se face prin trimiterea unui mesaj cu textul “START” la numarul 89338 (TWEET), sau din setarile contului de Twitter, la sectiunea „Mobile”. Actualizarea status-ului de pe Twitter se face printr-un SMS ce contine postarea la acelasi numar, 89338, la un tarif de 5 eurocenti (+ TVA) pe mesaj.


Pentru mai multe informatii, utilizatorii pot trimite un SMS gratuit la 8877, cu textul “twitter”, si vor primi un link pe care il pot accesa direct de pe telefon.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite