Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Romtelecom și Cosmote schimbă pachetele business Convergent

07 Aprilie 2010Romtelecom şi Cosmote anunţă remodelarea ofertei integrate Convergent 1000 şi Convergent Unlimited pentru companiile din România. Lansate la sfârşitul anului 2008, pachetele flexibile sunt printre cele mai competitivesoluţii telecom de business din piaţă, oferind minute gratuite sau convorbiri nelimitate către retele fixe, mobile sau între mobil şi fix. Pachetele pot fi adaptate pentru a acoperi nevoile specifice ale tuturor clienţilor business. În plus, cele două companii oferă, gratuit, soluţii fix-mobil pentru clienţii rezidentiali.


"În concordanţă cu strategia noastră de a contribui la optimizarea costurilor clienţilor noştri, oferindu-le în acelaşi timp cele mai bune soluţii de comunicare, intrăm acum pe piaţă cu o variantă îmbunătăţită a pachetului Convergent, având un pret cu cel puţin 30% mai mic", a declarat Vasile Voicu, director for product management, business segment, Romtelecom. "Un număr semnificativ de clienţi şi-a arătat deja interesul pentru acest produs şi suntem încrezători că această nouă ofertă va fi considerată utilă de mai multe companii", adaugă el. "Această ofertă comună ne permite să oferim un plus de valoare afacerilor clienţilor noştri oferind comunicare nelimitată între cele două reţele, la cele mai avantajoase tarife", a explicat la rândul său Gabriel Ioniţă, products & services development senior manager Cosmote România.


La lansarea iniţială, pachetele Convergent au redefinit concepul “on-net” bazat pe nevoile clienţilor. Având opţiuni flexibile de la mii de minute gratuite până la convorbiri nelimitate, companiile îşi pot optimiza operaţiunile beneficiind de un control total al costurilor.


Romtelecom & Cosmote


Convergent 1000 a fost creat special pentru a acoperi nevoile profesioniştilor, micro întreprinderilor şi IMM-urilor. Prin combinarea oricăror abonamente business Romtelecom şi Cosmote, Covergent 1000 poate fi adaptat astfel încât să acopere nevoile specifice de business, având ca cerinţe minime o linie fixă de la Romtelecom, două abonamente business Cosmote şi un minim de 1000 de minute lunare pentru fiecare număr în parte. Prin remodelarea celor două pachete, tariful pe utilizator pentru Convergent 1000 începe de la 5,84 euro/lună, fără TVA (preţul a fost calculat pentru un grup care include o linie fixa Romtelecom şi 2 linii mobile cu abonamentul Cosmote Business 10).


Convergent Unlimited se adresează companiilor mari cu volume de tafic de voce sporite. Pachetele pot fi adaptate pentru a oferi o comunicare flexibilă şi rentabilă între posturile fixe şi mobile din interiorul unui grup selectat de utilizatori şi oferă apeluri nelimitate în interiorul unui grup selectat de linii fixe şi mobile, indiferent de oră. Tariful pe utilizator pentru pachetele Convergent Unlimited începe de la 9,17 euro/lună, fără TVA (calculul a fost realizat pentru un grup compus din o linie fixă şi 2 mobile).


În plus, preţul pentru abonamentul Romtelecom „Linie Business Tarif unic” + Convergent 1000 scade de la 10 euro la 7,5 euro. De asemenea, planurile tarifare Cosmote Share sunt şi ele disponibile pentru cele două produse, 1000 şi Unlimited. În octombrie 2008, Romtelecom şi Cosmote au introdus pachetul Fixed Mobile Unlimited pentru clienţii persoane fizice, oferind soluţii avansate mobil-fix. Serviciul este gratuit - tot ceea ce clienţii au de făcut este să viziteze unul din magazinele Cosmote, Romtelecom sau Germanos.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite