Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Siveco anunță un parteneriat cu Netcad

07 Aprilie 2010



Reprezentanţii companiilor Netcad şi Siveco Romania au agreat recent, la Bucureşti, stabilirea unui parteneriat de afaceri. Acesta are ca scop realizarea unui model de business care va permite dezvoltarea unei soluţii integrate complete, încorporând expertiza Netcad în domeniul soluţiilor CAD şi GIS şi a Siveco Romania în cea a soluţiilor de eLearning şi ERP. Companiile din sectorul public sau privat sunt de obicei nevoite să achiziţioneze soluţii ERP, MIS, GIS sau eLearning din surse diferite, de la mai mulţi furnizori, ceea ce le pune, foarte adesea, probleme dificile legate de interoperabilitatea acestor sisteme complicate.
Prin achiziţionarea dintr-o sursă unică a unei soluţii integrate, care acoperă la cel mai înalt nivel de exigenţă toate aceste funcţionalităţi, problema interoperabilităţii este din start soluţionată pentru potenţialii clienţi.


Netcad are o cotă de peste 85% din piaţa de cadastru, topografie şi planificare urbană din Turcia. Recent, compania a demarat implementări ale binecunoscutei sale soluţii de GIS şi în instituţii private şi ale administraţiei publice locale din regiune. Având o cotă de 21,2% din piaţa românească de EAS şi de 8,9% din cea de servicii IT, Siveco Romania este un lider regional în domeniul soluţiilor de eLearning, eBusiness, MIS, Document Management, eAgriculture, eHealth şi eCustoms, implementând proiecte complexe de mari dimensiuni în numeroase ţări din Europa, nordul Africii, Orientul Mijlociu şi Comunitatea Statelor Independente.


Cele două companii au convenit ca în cadrul acestui parteneriat să exploreze şi alte posibilităţi de cooperare, atât pe propriile pieţe cât şi în spaţiul internaţional, valorificând resursele importante şi expertiza impresionantă de care dispun.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite