Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Panasonic merge pe plasmă īn cazul televizoarelor 3D

13 Aprilie 2010



Producătorul japonez de electronice și electrocasnice Panasonic a lansat pe piața locală un televizor 3D cu plasmă (NeoPDP) care ajunge în magazinele autohtone la un preț competitiv, sub 2500 de euro. Rivalul sud-coreean LG a lansat un televizor LCD LED 3D la un preț de circa 2000 de euro. Samsung și Sony urmează să lanseze oficial televizoarele concurente pe piața locală, trend care va fi probabil urmat și de alte companii.


Panasonic 3D


Televizorul Panasonic Viera VT20 are diagonala de 50 de inchi, are un contrast 5.000.000:1 și rata de refresh de 600 Hz. Compania oferă și un player Blu Ray, modelul BDT300, la 2599 lei. Panasonic oferă ochelari speciali 3D, cu tehnologie video încorporată și care costă 150 de euro. Spre jumătatea acestui an va fi lansat și un model cu diagonala de 65 de inchi.




Prezent la eveniment, Lucian Mîndruță a declarat că posturile de televiziune din România se pregătesc de transmisie 3D, singura tehnologie care va permite televiziunii să concureze cu Internetul, să aibă un avantaj în domeniul divertismentului. Cătălin Marinescu, președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, a declarat că a fost acordată o licență de testare pentru "una din televiziunile majore din România". De asemenea, Panasonic va transmite 3D un eveniment sportiv european care urmează să fie anunțat în cursul zilei de mâine.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite