Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Producătorul GPS Smailo susține echipajul de raliu Titi Aur - Karoly Borbely

14 Aprilie 2010



Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, aflat in portofoliul companiei AROBS Transilvania Software, a anunțat că va sponsoriza echipajul Titi Aur – Karoly Borbely in editia din acest an a Campionatului National de Raliuri. Campion national de raliuri, Titi Aur si-a anuntat decizia sa participe la editia 2010. Smailo va sustine echipajul Aur/Borbely pe durata celor 8 etape de campionat si spera ca alaturarea cu numele multiplului campion va fi una de bun augur, din dorinta de a deveni numarul 1 in randul sistemelor de navigatie din Romania.


Smailo Titi Aur


Parteneriatul dintre echipajul Aur/Borbely si Smailo – Sisteme de navigatie GPS consta atat in afisarea logo-ului pe masina de concurs si echipamentul celor 2 piloti, dar si in oferte avantajoase la achizitionarea de dispozitive destinate navigatiei sustinatorilor si pasionatilor de curse automobilistice.


Pasionatii de raliu sunt asteptati in perioada 16-18 aprilie la prima etapa din campionatul national de raliu “Tess Rally” care va avea loc la Brasov. Smailo este un brand al companiei autohtone Arobs, care s-a implicat in ultimii ani foarte activ in sustinerea de activitati sportive. Merita mentionata aici colaborarea cu Federatia Romana de Karate WKC, sustinerea nou promovatei echipe de baschet masculin BC Gladiator Cluj Napoca dar si parteneriatele in vederea organizarii a numeroase concursuri de ATV-uri, inot, maraton si raliuri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite