Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Trend Micro lansează în România Hosted Email Security

14 Aprilie 2010



Trend Micro anunţă lansarea soluţiei Trend Micro Hosted Email Security, bazată pe o nouă platformă, şi stabileşte astfel un nou standard de servicii de securitate, disponibil atât pentru companiile mici, cât şi pentru cele mai complexe organizaţii. În România, noile servicii Trend Micro Hosted Email Security 2.0 sunt disponibile începând cu luna aprilie 2010 prin intermediul Gecad NET şi a celor peste 70 parteneri Trend Micro din întreaga ţară.


“Securitatea email-urilor este un factor critic în securitatea IT a întregii organizaţii”, a declarat Eric Jensen, senior product marketing manager în cadrul Trend Micro. “Prin intermediul noului produs Trend Micro Hosted Email Security dorim să asigurăm clienţilor un server uptime de 100%, o rată de blocare a spam-ului de 99% sau mai mult şi 0 viruşi intraţi în sistem prin intermediul e-mailurilor”, a completat el. În contextul economic actual, atât specialiştii IT cât şi angajaţii dintr-o companie lucrează mai mult ca niciodată. Această situaţie impune companiilor găsirea de soluţii care menajează timpul angajaţilor, astfel încât aceştia să se poată concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante.


Trend Micro Hosted Email Security

Trend Micro scanează, filtrează şi corelează peste 20 miliarde email-uri, site-uri web şi fişiere în fiecare zi, utilizând datele obţinute astfel pentru a identifica şi răspunde ameninţărilor emergente. Motorul ce procesează acest trafic generat de milioane de clienţi, multiple produse şi medii informatice atât locale cât şi hosted, este infrastructura Trend Micro Smart Protection Network.



Trend Micro oferă acum un nou standard de calitate a serviciilor, concretizat în Service Level Agrement (100% uptime sau se plătesc penalităţi de până la 3 ori mai mari decât cele garantate de concurenţă, 99% rată de blocare a spam-ului, 0 viruşi pătrunşi în sistem prin intermediul email-urilor, sub 3 mail-uri dintr-un milion clasificate eronat ca spam). La acestea se adaugă o întârziere de maxim 1 minut în livrarea mesajelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite