Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

CG & GC, partener premium BPOS al Microsoft

15 Aprilie 2010CG&GC este a fost selectat de Microsoft ca partener Premium pentru lansarea Business Productivity Online Suite (BPOS). Microsoft a lansat recent în România oferta BPOS. Practic, Business Productivity Online Suite este un set de soluţii de mesagerie şi colaborare menit să eficientizeze comunicarea companiilor, oferind acces la tehnologie de primă clasă fără a fi dependente de o investiţie anticipată. Prin BPOS, CG&GC se adresează tuturor companiilor, mici, medii sau mari, oferind o infrastructură completă de comunicare, începând cu soluţii de mesagerie şi web conferencing, colaborare şi comunicare în timp real pentru toţi angajaţii, oferind în acelaşi timp securitate extinsă, cu posibilitate de control asupra accesului la date şi gestionarea utilizatorilor prin implementarea următoarelor tehnologii: Exchange Online, SharePoint Online, Forefront Online Protection for Exchange, Live Meeting şi Office Communications Online.
CG&GC«Pornind de la realitatea existenţei unor bugete mici dedicate soluţiilor de management integrat (hardware, software şi comunicaţii) vom adăuga valoare Aplicatiilor BPOS de la Microsoft datorită experienţei ca integrator de soluţii IT&C dar şi ca furnizor de servicii software online «Software As A Service» (SaaS) déjà implementate în Administraţia Publică Locală încă din anul 2004. Prin acoperirea teritorială pe care o avem prin cele 16 filiale, prin certificările de service pe care le deţinem putem asigura suportul noilor clienţi de BPOS pentru probleme de utilizare, hard, soft, comunicaţii şi securitate „ declară Cornel Giurgea, CEO – CG&GC IT SA
Această suită de aplicaţii (BPOS) este proiectată să ofere oricărei companii o comunicare fluidizată cu mare disponibilitate, securitate cuprinzătoare şi management IT simplificat. Compania care se abonează la unul sau mai multe servicii, se conectează la interactivitatea îmbogăţită a aplicaţiilor client şi server locale cu flexibilitatea şi scalabilitatea serviciilor bazate pe Web. Pentru că Microsoft găzduieşte aceste servicii, acesta reduce necesitatea ca firma dvs. să menţină servicii IT în interiorul firmei. Multe organizaţii de astăzi trec la acest model „software as a service”, deoarece scade necesitatea de a gestiona hardware-ul şi software-ul, în plus sunt livrate ca serviciu cu abonament.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite