Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Autodesk aduce īn Romānia soluțiile 2011

15 Aprilie 2010



Autodesk a lansat și în România cea mai nouă versiune de aplicaţii software pentru proiectare profesională, noua familie de produse 2011 care beneficiază de îmbunătăţiri importante, precum noi facilităţi şi unelte specializate pentru proiectare 3D şi vizualizare. “Îmbunătăţirile şi noile capabilităţi adăugate fac din aplicaţiile Autodesk 2011 cea mai performantă suită de produse de proiectare”, a declarat Carl Bass, preşedinte Autodesk. “Bazându-ne pe experienţa îndelungată în realizarea şi transformarea tehnologiilor complexe în unelte de lucru accesibile pentru publicul larg, am reuşit să oferim noilor soluţii de proiectare 3D şi inginerie mai multă putere şi simplitate”, a spus el. Arhitecţii, inginerii şi alţi specialişti în proiectare vor avea acum posibilitatea de a-şi exprima mai uşor creativitatea şi de a-şi creşte substanţial nivelul de productivitate.

Autocad 2011


Produsele cheie Autodesk 2011, printre care se numără aplicaţiile bazate pe AutoCAD, soluţiile Autodesk Inventor pentru prototipare digitală (Digital Prototyping), soluţiile Autodesk Revit pentru modelarea informaţională a construcţiei (BIM) şi Autodesk 3ds Max, beneficiază de o interfaţă utilizator îmbunătăţită ce cuprinde unelte noi, inovatoare, pentru interacţionarea cu modelele 3D direct în proiect, simplificând modul de navigare prin reducerea numărului de meniuri.



Utilizatorii pot vizualiza proiectele într-un mod mai realist, în timp real, chiar pe perioada procesului de proiectare, cu ajutorul unei tehnologii noi de redare grafică, care a devenit rapid lider în industrie, dar şi prin intermediul vastei biblioteci de materiale inspirate şi realizate de către artişti în efecte vizuale de la Hollywood şi dezvoltatori de jocuri video. De asemenea, surprizele pregătite de către generaţia 2011 se referă şi la noi metodologii de design, interoperabilitate, module de vizualizare accesible dintr-un simplu click, precum şi simularea dinamică a produsului finit la o calitate vizuală superioară.



AutoCAD 2011


Aplicaţia software AutoCAD 2011 îmbunătăţeşte considerabil activitatea de proiectare, din etapa conceptuală până la crearea modelului digital, prin introducerea funcţiilor de modelare a suprafeţelor şi a lucrului cu informaţii organizate în entităţi tip „nor de puncte“. Documentaţia de proiect este realizată mai uşor cu ajutorul îmbunătăţirilor aduse unor funcţii cum ar fi regulile de constrângere între obiecte, comenzilor de haşură şi transparenţă, opţiunilor de editare a poliliniilor şi comenzilor rapide de creare a obiectelor cu proprietăţi similare.



AutoCAD Civil 3D 2011


Tehnologia AutoCAD Civil 3D este soluţia de modelare informaţională a construcţiei (BIM) în domeniul ingineriei civile. Elaborarea proiectelor este optimizată atât prin noile funcţii introduse în platforma AutoCAD (ex: nori de puncte), cât şi prin soluţii specifice ingineriei civile cum ar fi proiectarea sensurilor giratorii (crearea şi editarea dinamică a semnalizărilor şi marcajelor), lucrul cu editorul de profile transversale care permite rezolvarea dinamică a condiţiilor de supraînălţare particulare proiectului, îmbunătăţiri de modelare a coridoarelor şi o serie de instrumente de simulare şi analiză vizuală (analiza de câmp vizual, puncte de perspectivă multiple ale aceluiaşi element, etc.). Toate aceste optimizări conferă utilizatorului avantajul competiţional necesar unei proiectări durabile.



Autodesk Inventor 2011


Autodesk Inventor 2011 revoluţionează tehnologia “Digital Prototyping“ prin noile metodologii de proiectare, simulare şi vizualizare. Introducerea dinamică în mediul de schiţare şi modelarea prin manipulare directă oferă inginerilor un flux de lucru neîntrerupt pentru explorarea şi evaluarea rapidă a conceptelor. De asemenea, Autodesk Inventor Professional 2011 include instrumente “Moldflow“ pentru simularea şi validarea procesului de injecţie al componentelor din plastic. Inventor 2011 captează cerinţele funcţionale ale modelului şi permite crearea automată a componentelor inteligente (iLogic şi iCopy), accelerând astfel ciclul de proiectare.



Mai multe detalii la www.manandmachine.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite