Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Un iMac cadou pentru clienții DocuColor

15 Aprilie 2010



Xerox a anunțat că oferă un Apple iMac tuturor clineților care achiziţionează un echipament DocuColor 252/260 până la sfârşitul lunii iunie. În plus, dacă optează pentru o configuraţie care include şi un server de imprimare Xerox FreeFlow, clienţii primesc gratuit toate accesoriile pentru acest server, adică monitor, stand şi spectrofotometru. Centrele de producţie care aleg o presă digitală DocuColor 252 vor primi un iMac 21.5”(procesor Intel Core2 Duo la 3.06GHz, 4GB, 500GB, GeForce 9400M), iar cele care optează pentru o configuraţie DocuColor 260 vor primi un iMac 27” (procesor Intel Core2 Quad i5 2.66GHz, 4GB, 1TB, Radeon HD4850). Un astfel de echipament costă de la 28.000 de dolari, fără serverul FreeFlow probabil.

DocuColor 260

„Piaţa de artă grafică a câştigat în maturitate în ultimii ani, devenind din ce în ce mai competitivă, fiecare centru de producţie încercând să dea valoare proiectelor la care se dedică”, spune Victor Tătaru, Office solutions marketing manager, Xerox România şi Republica Moldova. „DocuColor 252/260 reprezintă un produs strategic în portofoliul Xerox, un produs de succes care se remarcă prin calitatea înaltă a lucrărilor şi care poate face diferenţa pentru clienţii din domeniul artelor grafice”, completează Victor Tătaru.



Pentru un management mai eficient al culorilor şi un control mai bun asupra imprimării, Xerox recomandă serverul FreeFlow DocuSP. Dacă este achiziţionat împreună cu una dintre presele digitale DocuColor, clienţii primesc gratuit un monitor de 17 inch, un spetrofotometru X-Rite DTP20 pentru calibrarea echipamentului, precum şi un stand pentru server.


Apple iMac 21.5 inch


Echipamentele Xerox DocuColor 252/260 sunt ideale pentru producţia de calendare foto, broşuri, pliante sau postere. Rezoluţia imaginilor imprimate este de 2400 x 2400 dpi, iar calitatea lor este dată de tonerul Emulsion Aggregation HighGloss (EA-HG), cu particule de culoare identice ca formă şi dimensiuni care contribuie la redarea fidelă a liniilor şi detaliilor.



Utilizatorii DocuColor 252/260 beneficiază de asistenţă şi suport tehnic profesionist acordat de specialiştii Xerox şi de partenerii autorizaţi de pe întreg teritoriul României.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite