Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Kamilli IT īşi deschide biroul īn Romania

19 Aprilie 2010



Revitalizarea economiilor statelor afectate de criza economica are o singura solutie: extinderea serviciilor IT. In acest context, in care tot mai multe companii sunt axate pe eficientizarea bugetelor, s-a lansat Kamilli IT, broker IT&C. "Experienta ne-a invatat faptul ca majoritatea userilor care apeleaza la serviciile companiilor IT resimt o abordare mult prea tehnica a specialistilor", a declarat Adrian Grigore, external affairs manager, Kamilli IT. In viziunea companiei, rolul unui expert IT&C este de a ajuta companiile sa isi eficientizeze bugetele, sa reduca timpul de interventie precum si de a asigura mentenanta la standarde europene.
Atat in cazul companiilor care au departamente de IT, dar mai ales in cazul celor care nu au cuprins in structura un specialist IT, outsourcingul (externalizarea) reprezinta, de multe ori o solutie pentru diverse probleme care pot aparea. Pachetele concepute de expertii Kamilli IT prevad exact aceasta nevoie a companiilor, fiind structurabile pe bugetele fiecareia. Aplicatiile si softurile pe care le utilizam ne permit o monitorizare proactiva a activitatii IT a clientilor nostri. Aceasta ne ajuta sa intervenim cat mai rapid pentru a garanta ceea ce numim work flow eficiency, adauga Cristian Funieru, IT& Technical Manager, Kamilli IT. Astfel, Kamilli IT propune 3 abonamete de baza, dar si ceva nou in piata serviciilor IT: cardurile de membru.
Astfel, companiile care apeleaza la serviciile companiei beneficiaza de discounturi substantiale, dar, mai ales de bonusuri lunare, in functie de activitatea fiecarui client. Abordarea user friendly a Kamilli IT vizeaza o comunicare eficienta cu clientii. Mai mult decat atat, specialistii Kamilli IT propun un tip de management de tip european al servicilor IT, data fiind experienta acumulata in cei peste 10 ani de experienta cumulata.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite