Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Gecad Net, partener premium pentru Microsoft BPOS

19 Aprilie 2010



Gecad Net a început comercializarea suitei de soluţii Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS), în calitate de Premium Partner. Cu Microsoft BPOS, Gecad Net vizează clienţi din segmentul organizaţiilor mici şi mijlocii din orice domeniu economic, cu cel puţin 5 utilizatori, ce doresc să beneficieze de tehnologie IT performantă, fără costuri ridicate. Microsoft Business Productitivity Online Suite este un pachet accesibil de soluţii şi servicii IT în care sunt comprimate toate aplicaţiile esenţiale desfăşurării activităţii în cadrul unei companii, într-un mod profesionist (email, comunicare, mediu colaborativ).


Stefan Prejoianu„Ne dorim ca expertiza pe care care o avem în implementarea şi gestionarea tehnologiilor Microsoft, dar şi experienţa câştigată ca partener Microsoft Gold, cu competenţe în Advanced Infrastructure şi Information Worker, să convingă un număr cât mai mare de companii că suntem partenerul de care au nevoie pentru a depăşi perioada dificilă în care ne aflăm, cu compromisuri minime atât la nivel de dotări tehnologice cât şi la nivel de bugete”, spune Şerban Prejoianu, director executiv la Gecad Net. Compania autohtonă oferă noua suită de soluţii Microsoft, dar şi servicii de implementare şi întreţinere a acestora, companiilor care nu dispun de personal IT sau care nu au un departament specializat pentru a implementa tehnologia în reţeaua organizaţiei. „Microsoft BPOS este un instrument puternic de gestionare a productivităţii companiei, iar serviciile online se află într-un moment de plină ascensiune. Primul seminar dedicat BPOS organizat de către Gecad Net a indicat un interes crescând pentru aceste tehnologii”, adaugă Şerban Prejoianu.


Serviciile online şi-au concretizat în ultimii ani importanţa şi relevanţa ca alternativă la abordarea tradiţională a resurselor IT. Piaţa din România urmează tendinţa internatională în domeniu, existând deja un număr important de companii locale, din diverse domenii, ce doresc să migreze către acest tip de serviciu ce le permite cresterea productivităţii şi eficientizarea costurilor pe termen lung.


Printre beneficiile cele mai importante pentru companiile ce vor opta pentru Microsoft BPOS putem enumera:


- Accesul la tehnologie IT performantă, fără investiţii iniţiale


- Accesul la o suită de soluţii de colaborare şi comunicare fiabile şi care permit creşterea productivităţii şi eficientizarea costurilor


- Soluţiile sunt uşor de gestionat


- Suita este perfectă pentru utilizatorii mobili dar şi pentru rezidenţi


- Accesul la expertiza profesională de cea mai înaltă ţinută prin apelarea la un partener premium.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite